ناکامی ایران در روز اول تکواندوی جایزه بزرگ منچستر

ناکامی ایران در روز اول تکواندوی جایزه بزرگ منچستر
چهار تکواندوکار ایران درحالی دومین روز مسابقات جایزه بزرگ منچستر را آغاز می کنند که در روز نخست موفقیتی نصیب تیم ایران نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامسابقات تکواندو جایزه بزرگ منچستر در حالی با حضور بهترین های جهان آغاز شد که در مبارزات وزن به اضافه 80 کیلوگرم سجاد مردانی پس از اینکه در گام نخست موفق شد کریستفور مویتلاند از کاستاریکا را 3 بر یک شکست دهد، در گام دوم مقابل حربف فرانسوی نتیجه را 10 بر 4 واگذار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مسابقات تکواندو جایزه بزرگ منچستر در حالی با حضور بهترین های جهان آغاز شد که در مبارزات وزن به اضافه 80 کیلوگرم سجاد مردانی پس از اینکه در گام نخست موفق شد کریستفور مویتلاند از کاستاریکا را 3 بر یک شکست دهد، در گام دوم مقابل حربف فرانسوی نتیجه را 10 بر 4 واگذار کرد.,
 
,
همچنین حسین تاجیک دیگر نماینده سنگین وزن تکواندو کشورمان در مصاف با علی ساری نایب قهرمان جهان از ترکیه در حالی در راند طلایی بازنده شد که در راند اول از ناحیه عضله دوقلوی پای چپ دچار آسیب دیدگی شد.
,
 
,
در ادامه این رقابتها امروز (شنبه) مسابقات اوزان 58- و 80- کیلوگرم برگزار می شود و طی آن در وزن 58- کیلوگرم هادی مستعان و میثم باقری به مصاف حریفان خود می روند.
,
 
,
همچنین فرزاد عبداللهی و علیرضا نصرآزادانی در وزن 80- کیلو گرم پای در میدان مبارزه می گذارند. 
,
 
,
این مسابقات دارای امتیاز ورود به المپیک 2016 برزیل است.
,
 
,
انتهای پیام /* 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه