نماینده مردم شادگان:
مادرخوزستانآبفاضلابمیخوریم
عبدالله تمیمی نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای باهنر،توکلی و مطهری وقتی شکم حوزه انتخابی شان سیر است و در تهران مشکلی ندارند حق می دهم مشکلات مردم خوزستان را درک نکنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا عبدالله تمیمی نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار رهیاب نیوز، در خصوص مهم نخواندن استعفای نمایندگان خوزستان از طرف برخی نمایندگان اظهار داشت:آقای باهنر،توکلی و مطهری وقتی شکم حوزه انتخابی شان سیر است و در تهران مشکلی ندارند حق می دهم مشکلات در خوزستان را درک نکنند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, رهیاب نیوز,
وی تصریح کرد:به آقای توکلی گله کردم و گفتم شما مشکل بیمارستان،جاده،آب شرب دارید؟ما در خوزستان آب فاضلاب می خوریم مشکلات عدیده در جاده ها و مدارس داریم.
وی افزود:بعضی از دانش آموزان ما در مدارس نه روی موکت که بر زمین می نشینند و با آن هوای بسیار گرم خوزستان حتی یک پنکه هم ندارند.
,
نماینده مردم شادگان گفت:آیا مردم تهران اصلا شما را می شناسند یا شماره تلفن همراهتان را دارند؟شما فقط به کار سیاسی چسبیده اید.
وی ادامه داد:از بس با مردم ارتباط ندارید در تهران فقط می دانند توکلی در مجلس است اما نمی دانند نماینده کجاست .
عبدالله تمیمی بیان داشت: شما حق دارید بر علیه استعفای نمایندگان استان خوزستان موضع بگیرید چرا که هر سال 30 درصد بودجه مملکت سهم تهران می شود و وقتی یک درصد از بودجه تهران کم کنند صدای شما بالا می رود.
,
وی با بابیان اینکه باهنر حق دارد علیه ما موضع بگیرد گفت: به باهنر گفتم وظیفه شما است استعفای ما را اعلام وصول کنید و این ضعف مدیریت شما را می رساند.
,
تمیمی اظهار داشت: چرا باید خوزستان در کشور از لحاظ درآمدی اول باشد ولی از ان طرف در کم کردن اعتبارات هم در بودجه اول بشود.
,
وی ادامه داد:چرا از اصفهان 19 در صد در بخش طرح های عمرانی کم کرده اند ولی از خوزستان 55 درصد کم شده است.
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه