افشاگری یک سایت انگلیسی از ناراحتی کواچ از ملی پوش ایرانی

افشاگری یک سایت انگلیسی از ناراحتی کواچ از ملی پوش ایرانی
یک سایت انگلیسی زبان مدعی شده که سرمربی تیم ملی والیبال ایران در بازی مقابل روسیه از کوره در رفته و با بازیکنانش، تند حرف زده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سایت انگلیسی زبان جهان والیبال نوشت: تیم ملی ایران در بازی مقابل روسیه، خودش نبود. برای یک مربی هم چیزی بدتر از این نیست که بازیکنانش روی بازی متمرکز نباشند و حتی در لحظه‌هایی که اشتباه می‌کنند،‌ احساس راحتی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بازیکنان تیم ملی ایران پس از شکست در 2 ست ابتدای بازی مقابل روسیه، همچنان به اشتباهات خود ادامه دادند و به جای اینکه عصبی یا ناراحت شوند، خیلی راحت بودند و می‌خندیدند.

,

اسلوبودان کواچ، سرمربی صرب تیم ملی ایران از این رفتار شاگردانش مخصوصاً مجتبی میرزاجان‌پور، عصبانی بود. او به میرزاجان‌پور گفت: به چه چیزی می‌خندی؟ ما در حال باختن این ست هستیم و باید گریه کنیم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه