اشتباه محاسباتی فدراسیون در انتخاب سرمربی کشتی فرنگی
فدراسیون کشتی در انتخاب سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی اشتباه محاسباتی داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زمانی که محمد بنا از تیم ملی کشتی فرنگی رفت، اکثر اهالی ورزش ایران معتقد بودند هیچ کسی نمی تواند مثل او برای ایران افتخارآفرینی کند. اما فدراسیون به جای اینکه مشکل بنا را حل کند، به دنبال جانشینی برای او گشت. سرانجام پس از مدتی بلاتکلیفی فرنگی کاران، احد پازاج به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی معرفی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
کسی از پازاج انتظار نداشت مثل محمد بنا نتیجه بگیرد، اما اینکه تیم او نتواند حتی به یک مدال طلا در رقابتهای جهانی برسد هم دور از انتظار بود. مدتی قبل علیرضا رضایی سخنگوی فدراسیون کشتی در مصاحبه ای که با خبرآنلاین داشت، از پازاج دفاع کرد و گفت: «مدتی صبر کنید و ببینید که چه اتفاقی در مسابقات جهانی می افتد و تیم ایران چه نتایج خوبی در آمریکا می گیرد.»
حالا و با پایان یافتن مسابقات قهرمانی جهان، ایران به مقام چهارم تیمی رسیده، آن هم در شرایطی که محمد بنا تیمش را قهرمان جهان می کرد. این نشان می دهد که فدراسیون کشتی در انتخاب پازاج اشتباه محاسباتی داشته و فکر می کرده که پازاج هم می تواند مثل بنا برای کشتی فرنگی ایران افتخار آفرینی کند.
,
,
انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه