حرف های سرمربی آ.ث میلان بعداز برد سخت

حرف های سرمربی آ.ث میلان بعداز برد سخت
سرمربی تیم فوتبال آ.ث میلان ایتالیا پس از پیروزی سخت تیمش برابر اودینزه گفت: بالو عالی بازی می‌کند اما مدیریت رفتاری برای او ضروری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سینیشا میهایلوویچ سرمربی 46 ساله میلان ایتالیا در نشست خبری پس از بازی تیمش برابر اودینزه که با پیروزی سه بر 2 روسونری همراه بود، گفت: از بازی بالوتلی لذت بردم، او به یک مهره کلیدی در تیم من تبدیل شده و به ویژگی‌های منحصر به فردش شک ندارم اما او باید بر رفتارش مدیریت داشته باشد و بیهوده اسیر اضطراب و استرس نشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: بهتر از حریف بودیم، به خصوص در نیمه اول خیلی بهتر بازی کردیم و کنترل میانه میدان را در اختیار داشتیم اما در نیمه دوم تحت فشار قرار گرفتیم و این موضوع باید در تمرینات بعدی ما زیر ذره بین قرار بگیرد، دلایل این عقب نشینی برای من اهمیت دارد اما نگران نیستم و از کسب این پیروزی شیرین بسیار خوشحالم.

,

میلان با 9 امتیاز و یک بازی بیشتر نسبت به رقبا، موقتا به رده چهارم جدول صعود کرد.

,

انتهای پیام/ب

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه