توسلی: تا عرق بازیکنان خشک نشده پاداش بانوان را بدهند
دروازهبان تیم ملی فوتسال بانوان ایران گفت: امیدوارم که تا عرق بازیکنان خشک نشده فدراسیون فوتبال به قول پاداشی که داده عمل کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرزانه توسلی پس از بازگشت به ایران و کسب عنوان قهرمانی در جام ملتهای آسیا گفت: ما در دور گروهی تیمها را با اختلافهای گل زیاد شکست دادیم و پس از صعود به مرحله بعد چون تیمها قویتر شدند گلهای کمتری به حریفان زدیم و در نهایت با زحمت زیادی که بازیکنان کشیدند به قهرمانی رسیدیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با اشاره به قول پاداش به بانوان قهرمان فوتسال گفت: امیدوارم که تا عرق بازیکنان خشک نشده فدراسیون فوتبال به قول پاداشی که داده عمل کند.
,توسلی با اشاره به مسابقات جام جهانی گفت: تیم ملی فوتسال بانوان ایران در مسابقات جهانی هم میتواند حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد.
,انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه