ملاقات جالب بکام و فرگوسن/ بازگشت زیدان و کولینا به مستطیل سبز

ملاقات جالب بکام و فرگوسن/ بازگشت زیدان و کولینا به مستطیل سبز
دیوید بکام و سر الکس فرگوسن با یکدیگر ملاقات خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از دیلی میل، ورزشگاه اولدترافورد در تاریخ 14 نوامبر میزبان یک بازی خیریه برای یونیسف خواهد بود. سر الکس فرگوسن مربیگری تیم بریتانیای کبیر و ایرلند را با کاپیتانی دیوید بکام برعهده خواهد گرفت و کارلو آنجلوتی با کاپیتانی زین الدین زیدان مربیگری تیم 11 نفره جهان را به دست خواهد گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بکام اخیرا در یک تماس تلفنی با فرگوسن از تمایل خود برای کمک کردن در این بازی خیریه صحبت کرد و مربی سابق شیاطین سرخ نیز این پیشنهاد را پذیرفته است. بقیه بازیکنان دعوت شده به این تیم در ماه آینده اعلام خواهد شد.

,

بکام -سفیر یونیسف- در این باره گفت: "دنیایی می خواهم که کودکان بتوانند عاری از هرگونه خشونت بزرگ شوند، از فقر رهایی یابند و از بیماری های قابل پیش گیری محافظت شوند. این بازی به من این موقعیت فوق العاده را می دهد تا کمک کنم و آگاهی را در میان مردم افزایش دهم و با کمک های خیریه در جهت نیازهای این کودکان گام بردارم. خوشحالم که دوست من زیزو (زیدان) در رهبری این دو تیم، دوستان و هم تیمی هایمان در بهترین استادیوم جهان خواهد پیوست.

,

پیرلویجی کولینا، داور بازنشسته ایتالیایی قضاوت این بازی خیرخواهانه را برعهده خواهد گرفت.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه