دارایی وزارای احمدی نژاد افزایش نیافته است

دارایی وزارای احمدی نژاد افزایش نیافته است
در اجرای اصل 142 قانون اساسی وضعیت دارایی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و وزیران اطلاعات، ارتباطات و فناوری اطلاعات و راه و شهرسازی رئیس جمهور سابق بررسی شد و افزایش نیافتن دارایی آنان به تأیید رئیس قوه قضاییه رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ایسنا، بنا بر اعلام دفتر اجرای اصل 142 قانون اساسی وضعیت دارایی غلامحسین الهام معاون سابق توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات، محمدحسن نامی وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات و علی نیکزاد ثمرین وزیر سابق راه و شهرسازی مورد رسیدگی قرار گرفت و با توجه به اظهارنامه‌های ابرازی مشمولان هنگام شروع و پایان خدمت مشخص شد افزایشی در دارایی نامبردگان و همسر و فرزندان آنان به وجود نیامده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


آیت‌الله آملی‌لاریجانی رئیس قوه قضاییه پس از پایان رسیدگی‌های دفتر اصل 142 قانون اساسی با اتمام رسیدگی به این پرونده‌ها موافقت کرد.

,
,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه