خاکپور: عملکرد بهتری از سوریه داشتیم
سرمربی تیم ملی فوتبال امید ایران معتقد است تیمش در برابر امید سوریه موقعیتهای بیشتری داشته و عملکرد بهتری از خود نشان داده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا؛"محمد خاکپور" در نشست خبری بعد از دیدار تیمهای فوتبال امید ایران و سوریه در فینال رقابتهای غرب آسیا اظهار کرد: ما این قهرمانی را به یکی از فوتبالیستهای مطرحمان که به تازگی از دنیا رفته است، تقدیم میکنیم. علاوه بر این جام قهرمانی در رقابتهای غرب آسیا را به فرزند مرحوم نوروزی تقدیم میکنیم. این قصد را از همان ابتدا داشتیم که جام قهرمانی را به هادی نوروزی تقدیم کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ادامه داد: به نظر من تیم سوریه خیلی خوب جنگید اما ما تیم منظم و بهتری بودیم. از همان ابتدا که به این تورنمنت آمدیم پیغام صلح را به این رقابتها آوردیم چرا که فکر میکنیم صلح می تواند بیشتر مردم را به هم نزدیک کنیم.
,,
انتهای پیام/ع
]
ارسال دیدگاه