واکنش مدیرعامل سایپا به جلسه با بازیکنان
مدیرعامل باشگاه سایپا گفت: فکر می کنم روز یکشنبه تصمیم قطعی مان را درباره سرمربی بگیریم و آن را اعلام کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیت الله رضایی ، در رابطه با اینکه تکلیف مجید جلالی برای ادامه کار در باشگاه سایپا چه خواهد شد اظهار داشت: فعلا که تصمیم خاصی نگرفتیم. البته همان طور که دیروز اعلام کرده بودم ما از نتایج تیم اصلا راضی نیستیم چون تمام امکانات را برای کادر فنی از ابتدای فصل فراهم کرده بودیم اما متاسفانه در هفته های اخیر نتوانستیم به هیچ عنوان در خور شان باشگاه سایپا را به دست آوریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی همچنین افزود: بعد از شکستی که مقابل تراکتورسازی داشتیم جلساتی را با اعضای هیات مدیره برگزار کردیم تا تصمیمی بگیریم که در ادامه راه روند تیم شکل صعودی به خود بگیرد. فعلا به نتیجه خاصی دست نیافتیم و همه چیز را به بعد از ایام عزاداری امام حسین(ع) موکول کردیم. فکر می کنم روز یکشنبه تصمیم قطعی مان را بگیریم و آن را اعلام کنیم.
,مدیرعامل باشگاه سایپا در خصوص اینکه روز گذشته در غیاب جلالی با بازیکنان این تیم جلسه ای را برگزار کرده تصریح کرد: مگر چه اشکالی دارد. این همه از اول فصل با جلالی و اعضای کادر فنی اش جلسه گذاشتیم این بار هم خواستیم با بازیکنان دقایقی را درددل کنیم. این بازیکنان متعلق به باشگاه سایپا هستند و فکر نمی کنم که مشکلی داشته باشد که با بازیکنان تیمش جلسه ای را برگزار کند.
,رضایی در پاسخ به این سوال که گزینه هایی هم برای جانشینی جلالی در نظر گرفته یا خیر، گفت: فعلا نمی توانم درباره گزینه های سرمربیگری صحبت کنم چون ما هنوز در باره تغییر یا عدم تغییر کادر فنی تصمیمی نگرفتیم.
,وی در پایان در واکنش به این شایعه که قرار است نکونام به عنوان مربی- بازیکن هدایت سایپا را به عهده بگیرد، خاطرنشان کرد: همان طور که گفتم فعلا نمی توانم درباره این قضایا صحبت کنم و همه چیز را به روز یکشنبه موکول خواهم کرد.
,کاپ
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه