تقوی: درایت قلعه‌نویی باعث شد استقلال نبازد

تقوی: درایت قلعه‌نویی باعث شد استقلال نبازد
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن گفت: درایت قلعه‌نویی باعث شد استقلال بازنده نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مجتبی تقوی پس از تساوی یک بر یک ذوب آهن مقابل استقلال در نشست خبری گفت: شفای عاجل بیماری مجید جلالی دارم. انشالله همیشه شادو خرم باشد. فکر می‌کنم شما با من موافق باشید که من از نتیجه راضی نیستم. تیم برتر میدان بودیم و بر اساس آمار بازی مقابل یکی از تیم‌های برتر ایران و یکی از برترین مربیان ایران خودمان را نشان دادیم. اگر درایت قلعه نویی نبود برنده می‌شدیم و در زمان تعویض خودمان اشتباه کردیم و باعث شدیم آنها به ما گل بزنند. زمان کرنر آنها ما یک مدافع کمتر داشتیم و مدافع ما هنوز به زمین نرفته بود و خودمان اشتباه کردیم. مقابل بهترین تیم ایران در این چند هفته نشان دادیم که شایستگی ‌های زیادی داریم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: زمان کمی برای ریکاوری داشتیم و تلاش می‌کنیم که مقابل هواداران ذوب آهن سربلند باشیم.به نظر من کیفیت بازی خوب بود. در

,

نیمه اول بازی را مساوی کردیم چون چند موقعیت صد درصد گلزنی را از دست دادیم و امیدوارم در بازی‌های بعدی از موقعیت‌هایی گلزنی خود استفاده کنیم.

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه