دوئل ایرانی – خارجی در نیمه نهایی جام حذفی

دوئل ایرانی – خارجی در نیمه نهایی جام حذفی
مرحله نیمه نهایی جام حذفی یک اتفاق ویژه و جالب را در بر خواهد داشت که با توجه به این ویژگی می توان طور دیگری ین مسابقه ها را زیر نظر گرفت.در این دو بازی دو مربی ایرانی رودرروی دو مربی خارجی قرار خواهند گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانایک طرف نیمه نهایی در تبریز  تراکتورسازی در اولین روزی که تونی اولیویرای محبوب را روی نیمکمت رهبری اش می بیند  به مصاف حسین فرکی می رود که بدون شک یکی از بهترین مربیان سه سال اخیر فوتبال ایران بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

فرکی که با شکست علی دایی به این مرحله رسیده باید رودرروی تونی قرار بگیرد  و در صورت شکست او  همچنان شانس رسیدن به دو جام را زنده نگه خواهد داشت اما برای مرد سبیلوی پرتغالی  این بازی حکم مرگ و زندگی دارد و در صورت برد مقابل فولاد محبوبیت او در تبریز دو چندان خواهد شد.

,

در  بازی دیگر نیمه نهایی  لوکا بوناچیچ  برای سومین  بار  روی نیمکت  مس کرمان خواهد نشست  و از این حیث شاید  دو قدم جلوتر از  تونی دیگر سرمربی مرحله نیمه نهایی باشد.البته لوکا و تونی هر دو همین تیم ها را فصل گذشته در اختیار داشتند و نتایج فوق العاده ای گرفتند؛لوکا با مس ششم شد و تونی تراکتور را برای دومین سال پیاپی نایب قهرمان لیگ برتر کرد.

,

اما  رودرروی  لوکا بوناچیچ ، یک مربی پرافتخار و نام آشنا  قرار خواهد گرفت که می خواهد مثل لیگ در جام حذفی هم تعداد جام هایش را زیاد کند.امیر قلعه نویی که همین چند روز پیش در کرمان رودرروی لوکا قرار گرفت حال در تهران می خواهد  این کروات را شکست دهد و به فینال برسد که البته روی کاغذ شانس او بیشتر به نظر می رسد.

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه