گوشت برزیلی از بهترین گوشت های دنیا

گوشت برزیلی از بهترین گوشت های دنیا
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به این مطلب که گوشت قرمز برزیلی، بهترین گوشت دنیا و از بهترین کیفیت است، گفت: مردم نگران نباشند،کیفیت گوشت ها تحت کنترل پزشک و متخصصان مجرب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میزان ، علیرضا ولی ،مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام درباره توزیع سراسری گوشت قرمز و مرغ منجمد در کشور گفت: توزیع مرغ و گوشت منجمد در فروشگاه‌های زنجیره ای نظیر رفاه، تعاون روستایی،  شهروندو غیره از هفته گذشته شروع شده و ادامه دارد و احتمالا بعد از تعطیلات عید هم ادامه خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

وی با بیان این مطلب که عرضه گوشت قرمز منجمد با قیمت 18500 تومان و مرغ با قیمت 5500 تومان ادامه دارد، افزود:در توزیع سراسری امکان کاهش قیمت وجود دارد و افزایش قیمت نداریم.

,

ولی تصریح کرد: در ایام پیک مصرف، امکان ارائه گوشت قرمز به طور گشترده را نداریم و از این رو در کنار عرضه گوشت گرم، گوشت سرد توزیع می‌شود.

,

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به این مطلب که گوشت قرمز برزیلی، بهترین گوشت دنیا و از بهترین کیفیت است، گفت: مردم نگران نباشند،کیفیت گوشت ها تحت کنترل پزشک و متخصصان مجرب است و به ویژه  مرغ منجمد، مدت دار بوده و با روش های علمی بسته بندی شده و در آینده به صورت قطعه بندی ارائه خواهد شد.

,

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به واردات حدود 100 هزار تن گوشت قرمز به کشور خبر داد و گفت: بیشترین گوشت قرمز از کشور برزیل وارد می شود.
 

,
,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه