لاریجانی: دوران نظامی‌گری تمام شده است

لاریجانی: دوران نظامی‌گری تمام شده است
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما همیشه بر این اعتقاد بوده‌ایم که تمام مسایل و درگیری‌های سیاسی از طریق گفتگو قابل حل است و دوران نظامی‌گری تمام شده و جوابگو نخواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر،  علی لاریجانی امروز در دیدار با جورج وللا وزیر امور خارجه مالت اظهار داشت: همانگونه که مسئله هسته‌ای ایران نه از طریق تحریم‌ها بلکه از راه گفت‌وگو حل شد، مسایل و درگیری‌های موجود در منطقه نیز از طریق گفت‌وگو قابل حل است اما متاسفانه برخی از کشورها به دلیل حفظ منافع خود مانع شکل‌گیری رایزنی‌ها هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


رئیس مجلس در ادامه با لزوم افزایش همکاری‌های اقتصادی و پارلمانی میان دو کشور، گفت: تجار دو کشور باید با ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری یکدیگر بیشتر آشنا شوند و با آنکه کشور مالت در جایگاه جغرافیایی مهم و تاثیرگذاری قرار دارد که می‌تواند محور مبادلات میان ایران و کشورهای اروپایی قرار گیرد.

همچنین در این دیدار جورج وللا وزیر امور خارجه مالت گفت: انتخابات پر شوری در کشور ایران برگزار شد و پس از توافقنامه هسته‌ای بسیاری از کشورها به ایران سفر کرده‌اند و خواهان گسترش روابط سیاسی و اقتصادی با این کشور بوده‌اند.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود در توافقنامه هسته‌ای به خوبی عمل کرده است و همین امر باعث شده که کشورهای مختلفی برای تجدید روابط با ایران به این کشور سفر کنند زیرا ایران کشوری ثروتمند از نظر ذخایر انرژی است و همچنین فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری در آن وجود دارد.

وزیر خارجه مالت با اشاره به لزوم همکاری‌های بیشتر اتحادیه اروپا با ایران در زمینه رفع تنش‌های منطقه‌ای و بین المللی، اظهار داشت: ما بر این اعتقادیم که ایران تحلیل‌های درستی از مسایل منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای دارد و می‌تواند به اتحادیه اروپا در رفع مسایل و مشکلات کشورها و برقراری امنیت کمک بسزایی نماید.

جورج وللا اظهار داشت: با توجه به اینکه کشور مالت از ژانویه 2017 به مدت شش ماه ریاست اتحادیه اروپا را برعهده خواهد داشت، مصمم هستیم که با فرهنگ، اعتقادات و نظرات سایر کشورها بیشتر آشنا شویم تا بتوانیم همکاری‌های نزدیکتری با آن‌ها برقرار کنیم.

وی در ادامه با اشاره به شرایط وخیم انسانی در سوریه، تصریح کرد: خیلی از مردم از گرسنگی در سوریه تلف می‌شوند و شرایط روز به روز در آنجا وخیم‌تر می‌شود و باید گروهی که خوشبختانه شما هم عضو آن هستید برای حل مسئله سوریه اقدام کنند و ما بر این اعتقادیم که حل مسایل کشورهای در حال جنگ باید در داخل و با نظر مردم آن کشور حل شود و نباید نظرات کشورهای دیگر بدان‌ها تحمیل گردد.

وزیر خارجه مالت تاکید کرد: کشور مالت به دلیل نزدیکی به لیبی کاملا مفهوم خطر گسترش تروریسم را درک کرده است و این خطر کشورهای اروپایی را هم تهدید می‌کند و ضروری است که اتحادیه اروپا و سایر کشورها برای برقراری امنیت جلوی افراطی‌گری‌ها را بگیرد.

جورج وللا در زمینه لزوم گسترش همکاری‌های دو کشور ایران و مالت، گفت: حوزه‌های آموزش، روابط بانکی، تولید، کشتیرانی، گردشگری، دارو و هتلداری موارد مناسبی برای مراودات تجاری و فرهنگی میان دو کشور است و در این زمینه‌ها می‌توان سرمایه‌‌گذاری کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی دو کشور باید به دنبال فراهم کردن زمینه های گسترش روابط در زمینه‌های تجاری و بازرگانی باشند و امیدواریم که بتوانند نقش موثری در شناساندن ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری میان دو کشور داشته باشند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه