دستور دولت برای پیگیری وضعیت «اعظم»

دستور دولت برای پیگیری وضعیت «اعظم»
درپی انتشار خبر شکنجه یک زن طی 21 روز در مشهد، شهیندخت مولاوردی به مدیرکل امور زنان و خانواده استان دستور پیگیری وضعیت این زن را داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درپی انتشار خبر شکنجه یک زن طی 21 روز در مشهد، شهیندخت مولاوردی به مدیرکل امور زنان و خانواده استان دستور پیگیری وضعیت این زن را داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش ایسنا معاون رییس جمهوردر امور زنان و خانواده در کانال خبری خود در تلگرام نوشت:« تنها یک روز بعد از روز پدر با این خبر هولناک و باور نکردنی مواجه می‌شویم. بلافاصله لینک خبر را به اطلاع مدیر کل امور زنان و خانواده استان مربوطه می رسانم و در جواب در جریان پیگیریهای انجام شده قرار می گیرم.

,

مطالعه گزارش ارسالی که توسط ایسنا تنظیم شده است را به دلیل شدت و وسعت خشونت اعمال شده علیه اعظم و دو دخترش در ٢١ روز، فقط تا نیمه آن می توانم ادامه دهم و به دنبال علت این همه سبعیت غیرعادی سریع گزارش را مرور می کنم و به آنچه که حدس می زدم می رسم: اعتیاد این بلای خانمانسوز !»

,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه