جعفرزاده ایمن آبادی:

مجلس هنوز به وزارتخانه ها کمکی نکرده که بخواهد بازخواست کند

مجلس هنوز به وزارتخانه ها کمکی نکرده که بخواهد بازخواست کند
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر این مطلب که مجلس باید تعامل سازنده با دولت داشهته باشد خاطر نشان کرد: سخن گفتن از استیضاح یک وزیر، تمام آن وزارتخانه را به چالش می کشاند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، جعفرزاده ایمن آبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفت و گو با پانا با انتقاد از عملکرد مجلس در تعامل با دولت، و مساله استیضاح وزرا که از ماه های اول آغاز به کار دولت یازدهم به طور ﭘیاﭘی در رسانه ها خبری می شد گفت: بهتر است از هر حرکتی که موجب ایجاد موج و اضطراب در کشور شود خودداری کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در ادامه اظهار داشت: سخن گفتن از استیضاح یک وزیر، تمام آن وزارتخانه را به چالش می کشاند و متاسفانه در کشور ما هزینه های این قبیل اقدامات محاسبه نمی شود. نباید این اتفاقات بیفتند، دولت در ابتدای کار است و باید حمایت شود.

,

وی با اشاره به این مطلب که هنوز امکاناتی در اختیار وزارتخانه ها قرار نگرفته خاطرنشان کرد: هنوز بودجه ای در اختیار وزارتخانه ها قرار نگرفته است و بودجه نصفه و نیمه و زخمی شده 92 در دسترس آنها بود که راه به جایی نمی برد.

,

جعفرزاده تاکید کرد: باید در نظر بگیریم مجلس هنوز کمکی به وزارتخانه ها نکرده که اکنون بخواهد آنها بازخواست کند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه