جوکوویچ: احساس می‌کنم 5 ست با نادال بازی کردم

جوکوویچ: احساس می‌کنم 5 ست با نادال بازی کردم
نواک جوکوویچ با برد برابر رافائل نادال در یک چهارم نهایی مسترز رم، در یکی از سخت‌ترین بازی‌های فصل خود به پیروزی رسید و به دور نیمه نهایی راه یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سایت Inside the games، جوکوویچ که هفته‌ گذشته در بازی‌های اپن مادرید به قهرمانی رسید، هجدهمین برد خود را مقابل نادال اسپانیایی کسب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

جوکوویچ در دو ست با نتایج 7 – 5 و 7 – 6 نادال را شکست داد. به ‌این‌ ترتیب او در نیمه نهایی با کی نیشیکوری روبرو خواهد شد.در مسابقه دیگر نیمه نهایی اندی ماری نیز مقابل لوکاس یوی فرانسوی قرار می‌گیرد.

,

جوکوویچ بعد از برد مقابل نادال گفت: در دقایق دشوار مسابقه بر اعصابم مسلط شدم. با وجود این که در ابتدای هر دو ست مضطرب بودم در دقایق حساس خوب بازی کردم و بازی را طوری مدیریت کردم که برنده باشم. احساس می‌کنم که پنج ست با نادال بازی کردم.

,

 

,

انتها‌ی‌ خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه