گلایه های قهرمان کشتی

گلایه های قهرمان کشتی
ملی‌پوش کشی فرنگی گفت: با وجود اینکه هنوز هم حق حضور در المپیک را برای خودم قائل هستم، دوست ندارم با صحبت‌های بی‌فایده فضای کشتی را به حاشیه ببرم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  افشین بیابانگرد درباره قهرمانی ایران در جام جهانی کشتی فرنگی گفت: تیم‌ها با ترکیبی از نفرات جوان و با تجربه خود در این مسابقات شرکت کردند و خوشحالم که با پیروزی قاطعانه مقابل روسیه جام قهرمانی را در ایران نگه داشتیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دارنده مدال برنز کشتی فرنگی جهان در پاسخ به این سوال که آیا هنوز هم به حضور در المپیک فکر می‌کند؟ گفت:‌ در دو سال اخیر تمام فکر و ذکر من حضور در المپیک بوده است، حالا هم می‌گویم آماده‌ام در 66 کیلو کشتی بگیرم. نسبت به عدم حضورم در انتخابی اعتراض داشتم و حالا هم فکر می‌کنم جزو مدعیان این وزن هستم.

,

وی تصریح کرد: در 3 سال اخیر، هر کجا کادر فنی گفته است کشتی گرفته‌ام و در این 2 - 3 سال باختی نداشته‌ام و این حق را برای خودم قائلم، اما دوست ندارم با صحبت‌های بی‌فایده فضای کشتی را به حاشیه ببرم. امیدوارم هرچه حق است و خدا می‌خواهد اتفاق بیفتد. آرزوی هر کشتی‌گیری کسب مدال المپیک است و من هم از آن مستثنی نیستم. در سال‌هایی که عضو تیم ملی بودم، هیچ بی انضباطی و کم‌کاری نداشتم.

,

انتهای پیام/آ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه