جدایی یک بازیکن از پرسپولیس
علی محسنزاده دروازهبان پرسپولیس که نیم فصل دوم لیگ گذشته از نفت به پرسپولیس آمد و البته غیر از یک بازی جام شهدا در لیگ به میدان نرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی محسنزاده دروازهبان پرسپولیس که نیم فصل دوم لیگ گذشته از نفت به پرسپولیس آمد و البته غیر از یک بازی جام شهدا در لیگ به میدان نرفت دیروز برای فسخ همکاری با سرخپوشان، با سرپرست باشگاه پرسپولیس به توافق دست پیدا کرد. محسنزاده که در رقابتهای انتخابی المپیک، تیم ملی امید ایران را همراهی میکرد در اینستاگرامش از خداحافظی گفته بود اما در مصاحبهای اعلام کرد طی این هفته تصمیم میگیرد. با این حال تکلیف او خیلی زود روشن شد و باشگاه پرسپولیس به منظور فراهم آمدن شرایطی که این دروازهبان بتواند امکان حضور در میادین را پیدا کند با جدایی قطعی وی موافقت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
محسنزاده در این ارتباط گفت: «پوشیدن پیراهن پرسپولیس افتخاری بزرگ و یکی از بهترین اتفاقهای زندگی حرفهای من بود. در این مدت مسوولان باشگاه، اعضای تیم و هواداران برخورد خوبی با من داشتند که به همین وسیله از همه تشکر میکنم.»
,
وی ادامه داد: «به طور قطع این جدایی برای من آسان نیست و برای اینکه قویتر و با تجربهتر برگردم باید تصمیم میگرفتم و از باشگاه به خاطر فراهم آوردن شرایط لازم، تشکر میکنم. من میروم تا در شرایط بهتر برگردم و بتوانم به پرسپولیس کمک کنم.»
,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه