۷۶۷ میلیون نفر در جهان فقیرند
بانک جهانی اعلام کرد: در پی رونق اقتصاد جهانی تعداد افرادی که در سراسر دنیا در فقر شدید به سر می برند با بیش از ۱۰۰ میلیون نفر کاهش به ۷۶۷ میلیون نفر رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طبق اعلام بانک جهانی درحالی که در سال 2012 ، 881 میلیون تن روزانه یک دلار و 90 سنت درآمد داشتند، این رقم در سال 2013 با وجود افزایش جمعیت، کاهش و به 767 میلیون تن رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طبق اعلام بانک جهانی درحالی که در سال 2012 ، 881 میلیون تن روزانه یک دلار و 90 سنت درآمد داشتند، این رقم در سال 2013 با وجود افزایش جمعیت، کاهش و به 767 میلیون تن رسید.,به گفته رئیس بانک جهانی کاهش فقر و افزایش شکوفایی و رونق اقتصادی کشورها هم زمان با ناکارآمدی اقتصاد جهانی، امری قابل توجه است.
, به گفته رئیس بانک جهانی کاهش فقر و افزایش شکوفایی و رونق اقتصادی کشورها هم زمان با ناکارآمدی اقتصاد جهانی، امری قابل توجه است.,یونک کیم افزود: آمار جدید نشان پیشرفت های حاصله در زمینه کمک به کاهش فقردر بیست و پنج سال گذشته است.
, یونک کیم افزود: آمار جدید نشان پیشرفت های حاصله در زمینه کمک به کاهش فقردر بیست و پنج سال گذشته است. ,به گفته رئیس بانک جهانی، این ارقام جهان را به تحقق هدف سازمان ملل مبنی بر پایان دادن به فقر شدید تا سال 2030 ، نزدیک تر کرده است.
, به گفته رئیس بانک جهانی، این ارقام جهان را به تحقق هدف سازمان ملل مبنی بر پایان دادن به فقر شدید تا سال 2030 ، نزدیک تر کرده است.,,
,
,
,
,
,
,
,
منبع:شبکه خبر
, منبع:شبکه خبر]
ارسال دیدگاه