اخبار داغ

حاج منصور ارضی:

توفیق زندگی با اباعبدالله را معطوف به همین دهه محرم ندانیم

توفیق زندگی با اباعبدالله را معطوف به همین دهه محرم ندانیم
حاج منصور ارضی شب سوم محرم در جمع عزاداران امام حسین(ع) گفت: اگر کسی ارتباط درستی با اباعبدالله پیدا کند، سر و سِّری داشته باشد، باید با اباعبدالله علیه السلام زندگی نماید؛ چون عده ای فقط همین دهه را با ابا عبدالله زندگی می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بسیج مداحان، حاج منصور ارضی در جمع عزاداران امام حسین علیه السلام به بیان مطالبی در ارتباط با توفیق زندگی با اباعبدالله علیه السلام را معطوف به همین دهه محرم ندانیم بیاناتی را مطرح کرد که  در ادامه این خبر می‌خوانید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بسیج مداحان,


توفیق زندگی با اباعبدالله علیه السلام را معطوف به همین دهه محرم ندانیم
دعای روز سوم شعبان شاخصه‌هایی درباره حضرت اباعبدالله علیه السلام دارد. عرض کردیم ایشان از زمانی که قدم به این عالم گذاشت " قَتِیلِ الْعَبْرَةِ " نامیده شدند و از آن مهم‌تر " سَیِّدِ الْأُسْرَةِ " یعنی آقای همه قبیله، سرور خاندان نامیده شدند. در دعای جامعه کبیره در بحث مقام و منزلت ایشان می‌فرماید " مَنْزِلَتِکُمْ مِنْهُ بِأَبِی أَنْتُمْ وَ أُمِّی وَ أَهْلِی وَ مَالِی وَ أُسْرَتِی" ویا " بِأَبِی أَنْتُمْ وَ أُمِّی وَ نَفْسِی وَ أَهْلِی وَ مَالِی ذِکْرُکُمْ فِی الذَّاکِرِینَ "حضرت چنان جایگاهی دارد که خودمان، فرزندان، خانواده، قوم و همه عزیزانمان را باید قربانی ایشان کنیم. منظور این است اگر کسی ارتباط درستی با اباعبدالله پیدا کند، سر و سِّری داشته باشد، باید با اباعبدالله علیه السلام زندگی نماید؛ چون عده ای فقط همین دهه را با ابا عبدالله زندگی می‌کنند و دوباره برمی‌گردند به زندگی و معیشت خود، همان زندگی که داشتند یعنی گرفتار دنیایی داشتند یا زندگی تجملاتی قبل، یادگاری هم می‌ماند برایشان منظورم این نیست که آدم بدی باشند. چون از این دوران یاد می‌کنند و می‌گویند یادش بخیر مثلاً ما ده روز با امام حسین عشق کردیم و از مجالس ایشان لذت بردیم و توانستیم برای امام حسین علیه السلام خرج کنیم. ولی این زندگی ده روز بیشتر ادامه ندارد اما یک عده ای کاملاً با ابا عبدالله زندگی می‌کنند گویی خانه زاد حضرت هستند و والدین او را برای ابا عبدالله تربیت کرده اند.

شاخص دلدادگی به امام حسین علیه السلام عشق به حلال و انجام فرایض است
خودتان را بسنجید ببینید دلتان با آقا امام حسین علیه السلام چقدر ارتباط دارد. چقدر عاشق حلال و چقدر ناراحت از حرام هستیم. چقدر به دنبال انجام فرایض دینی هستیم این‌ها همه شاخص علاقه به امام حسین است. بینیم با یک عمل مستحبی چقدر لذت می‌بریم؟ باید چندین برابر از یک فریضه واجب لذت ببریم؟ مثلاً می‌گویند سرسال خمس بدهیم، چون برای امام حسین علیه السلام می‌خواهی پول خرج کنی باید از مال حلال و خمس داده شده خرج کنی تا دیگران هم به بیماری که تو گرفتار آن هستی گرفتار نشوند(اثر وضعی) . چطور وقتی سرما می‌خوریم از دست دادن و استفاده از وسایل و اموال فرد مریض پرهیز می‌کنیم تا مداح و سینه زن و گریه کن مریض نشوند، این مواظبت دارد! پس پولی که خمس آن پرداخت نشده را لااقل برای امام حسین علیه السلام خرج نکنید اول خمس پول را پرداخت کنید بعد برای امام حسین خرج کنیم. بدانیم انجام فریضه واجب لذتی بیشتر از لذت فریضه مستحبی دارد.

امام حسین علیه السلام قبل از هر چیزی عمل به واجب و دوری از حرام را از ما انتظار دارند
وقتی که امام حسین علیه السلام " سَیِّدِ الْأُسْرَةِ "  باشد یعنی بزرگ خاندان ما پس ما نیز جزو قوم و خاندان او هستیم مگر همین را در دعای روز سوم شعبان نمی‌خوانیم؟! اگر آقا و سرور ما و قبیله ما امام حسین علیه السلام است - در باطن هم سرور و ارباب ما هستند ولی در ظاهر با ایرانیان هم نسبت پیدا کردند و همسر ایشان ایرانی بودند - هرچند این موارد را در ولادت ایشان ذکر می‌کنیم ولی الان باید متوجه باشیم که ایشان قبل از هر چیزی از ما عمل به واجب می‌خواهد اول ایجاد حلال و دوری از حرام می‌خواهند اگر کسی بتواند کمترین مبلغ از پول خمس داده را خرج امام حسین علیه السلام کند آن وقت می‌بینید یواش یواش زندگی او عوض می‌شود. این یعنی با امام حسین علیه السلام زندگی کردن و ایشان را حاشیه زندگی ندانستن. برپایی عزاداری برای امام حسین را کاری حاشیه ای ندانستن؛ برای سرزدن به دوستان و آشنایان به این مجالس نرفتن، هرجایی عزاداری نکردن - در این ایام با افراد زیاد احوال پرسی می‌کنیم ولی یک سلام به ابا عبدالله الحسین نمی‌دهیم - توجه داشته باشیم زیارت عاشورا پرسیدن احوال امام حسین علیه السلام است که ما توفیق آن را یافته ایم ولی با پاکی زیباتر می‌شود.

ترک محرمات وعمل به واجبات رسالت شهادت امام حسین علیه السلام بود
اجرای واجبات اثری قوی‌تر از انجام مستحبات دارد و همچنین ترک محرمات از انجام مستحبات اثری بیشتر دارد. امام حسین علیه السلام اینگونه یاری می‌خواهند " الْمَمْدُودِ بِالنُّصْرَةِ یَوْمَ الْکَرَّةِ " (مددیافته به یارى در روز بازگشت) آیا این امدادی که حضرت با نصرتشان در روز رجعت می‌کند به ما کمک می‌کند؟ که بعدتر در این مورد صحبت می‌شود. نکته دوم این است که "کرار" که شنیدیم البته در مورد امیرالمومنین که حضورشان در جنگ‌ها به کرار تکرار شده تا جایی که یک روز همه گفتند امیرالمومنین با ما بوده است یا در معراج چندین نفر شهادت دادند که او را دیده اند حتی حضرت فاطمه سلام الله علیها نیز ایشان را در خانه دیدند و جبرئیل نازل شد و شهادت داد که علی علیه السلام در عرش بودند این فضیلت برای فرزندان و امامان بعد از امیرالمومنین نیز هست تا جایی که اباعبدالله بعد از ظهور 300 سال رجعت دارند. اما معنای دیگر"کرار" این است که من و شما هربار می‌رویم و باز می‌گردیم به سمت حسین علیه السلام باز هم ایشان به ما کمک می‌کنند. این گونه نبوده؟ چندبار با امام حسین علیه السلام قهر کردی؟ چندبار با خدا قهر کردی؟چندبار با این هیئت‌ها قهر کردی؟ دوباره محرم شد و باز آمدی دیدی امام حسین علیه السلام تحویلت گرفت. پس می‌تواند این معنای دیگر "کرار" باشد هر بار که می‌روی ولی باز می‌گردی امام حسین علیه السلام دست تو را می‌گیرد و یار و مددکار ماست اما این دفعه نرو و پیش امام حسین علیه السلام بمان، چون با غیر امام معاشرت کردن خطرناک است  به همین دلیل هم در همین دعا می‌فرمایند " الْمُعَوَّضِ مِنْ قَتْلِهِ أَنَّ الْأَئِمَّةَ مِنْ نَسْلِهِ وَ الشِّفَاءَ فِی تُرْبَتِهِ وَ الْفَوْزَ مَعَهُ فِی أَوْبَتِهِ وَ الْأَوْصِیَاءَ مِنْ عِتْرَتِهِ بَعْدَ قَائِمِهِمْ " 

توصیه ای به مداحان
رفقا و بزرگترها؛ اگر با امام حسین علیه السلام راست و صادق باشید زندگی شما تامین می‌شود اینکه استاد من شیخ محمود نجفی اصرار می‌کرد و می‌گفت واقعاً می‌گویم اگر تو امام حسین علیه السلام را به پول نفروشی امام حسین علیه السلام می‌تواند تو را تامین کند. اما مداحان این را بفهمند، ببینید ما در مجلس امام حسین علیه السلام قرآن را پیدا کردیم آیا ما می‌توانیم در قرآن امام حسین علیه السلام را بیابیم؟ هر آیه ای که می‌خوانیم امام حسین را می‌توانیم پیدا کنیم. در روز یک جز قرآن خواندن وقت شما را نیم ساعت هم نمی‌گیرد نماز واجب هم در روز نیم ساعت شما را نمی‌گیرد پس بیست و سه ساعت دیگر برای خودت. گاهی بیشتر از یک ساعت را با دوستانمان وقت می‌گذرانیم ولی خسته نمی‌شویم یعنی با امام حسین علیه السلام رفیق نیستم که زود خسته می‌شویم. بدانید اشک بر امام حسین علیه السلام را باید به ما بدهند والا یک روز بیشتر نمی‌توانیم گریه کنیم روز‌های بعد باید به ما اشک بدهند.

,
, توفیق زندگی با اباعبدالله علیه السلام را معطوف به همین دهه محرم ندانیم,
,
,
, شاخص دلدادگی به امام حسین علیه السلام عشق به حلال و انجام فرایض است,
,
,
, امام حسین علیه السلام قبل از هر چیزی عمل به واجب و دوری از حرام را از ما انتظار دارند,
,
,
, ترک محرمات وعمل به واجبات رسالت شهادت امام حسین علیه السلام بود,
,
,
, توصیه ای به مداحان,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه