موافقت‌نامه امنیتی تهران – اسلام آباد

موافقت‌نامه امنیتی تهران – اسلام آباد
وزیر کشور گفت: در سفر به اسلام آباد در زمینه اجرایی کردن این موافقت‌نامه امنیتی بین دو کشور در خصوص مبارزه با تروریسم و قاچاق مواد مخدر گفت‌وگو خواهیم کرد تا به راهکارهای اجرایی برسیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور،  عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور ظهر امروز پیش از عزیمت به اسلام‌آباد با بیان اینکه هیچ مانع و محدودیتی در مسیر توسعه مناسبات همه جانبه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان وجود ندارد، اظهارداشت: در حال حاضر اراده و عزم کافی در میان مسئولین دو کشور برای توسعه روابط وجود دارد، چرا که رویکرد جمهوری اسلامی ایران به روابط دوکشور راهبردی، عمیق و دراز مدت است. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 
وی با تاکید بر اینکه تهران و اسلام آباد از روابط مستحکم و خوبی برخوردار هستند و هیچ عاملی نمی‌تواند در این روابط خدشه ایجاد کند، گفت: روابط دوستانه دو ملت ریشه در تاریخ کهن دارد که می‌تواند سرمایه‌ای برای تعمیق مناسبات و ایجاد روابط درخشان و الگوی برای دیگر کشورهای همسایه باشد. 
 
وزیر کشور افزود: در این سفر دو روزه با نخست وزیر،‌ مشاور امنیت ملی و وزیر خارجه پاکستان دیدار خواهیم کرد و درباره موضوعات مختلف، به ویژه ترددهای مرزی، امنیت مرز‌، ‌مبارزه با تروریسم، قاچاق مواد مخدر و اشرار گفتگو خواهد شد. 
 
وی افزود: ‌همچنین در این سفر موضوعات دیگری مانند همکاری های مشترک در مناطق مرزی و اقدامات موازی در مرزها مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد. 
 
وزیر کشور با اشاره به موافقت‌نامه امنیتی با پاکستان که اخیرا در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، گفت: ما در این سفر در زمینه اجرایی کردن این موافقت‌نامه در خصوص مبارزه با تروریسم و مبارزه با قاچاق مواد مخدر گفتگو خواهیم کرد تا به راهکارهای اجرایی برسیم. 
 
وی با اشاره به امضاء توافقنامه امنیتی بین دو کشور، مبارزه و انجام اقدامات امنیتی مشترک علیه اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر، تلاش برای برداشتن گام های جدید جهت توسعه مناسبات دو جانبه ، امنیت مرزی، قاچاق موادمخدر، انسان، اسلحه و تبادل اطلاعات امنیتی بین دو کشور از جمله محورهای اصلی و مهم این توافق‌نامه برشمرد که باید از طرف تهران و اسلام آباد مورد پیگیری قرار گیرد. 
 
وزیر کشور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران امنیت و آرامش پاکستان را در راستای امنیت و آرامش خود می داند، گفت: وزارت کشور ایران و پاکستان به دنبال ایجاد امنیت و توسعه پایدار در منطقه همجوار مرزی خود هستند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه