گزینه خارجی مربیگری استقلال +عکس

گزینه خارجی مربیگری استقلال +عکس
سرمربی سابق تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان در حالی به عنوان گزینه مربیگری استقلال نام برده می‌شود که تحت قرارداد تیمی چینی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از فارس، شایعات زیادی بر سر زبان‌ها در ارتباط با تغییرات احتمالی این تیم پرطرفدار و قدیمی بوجود آمد. حتی در بحث مربیگری نیز صحبت از حضور فلیکس ماگات، مربی سرشناس آلمانی مطرح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این موضوع که به تایید هیچ مقام مدیریتی استقلال نیز نرسیده است، درحالی مطرح شد که مربی سال‌‌های 2004 تا 2007  تیم فوتبال بایرن مونیخ و همچنین مربی پیشین تیم‌های هامبورگ، نورنبرگ، وردربرمن، اینتراخت فرانکفورت، ولفسبورگ، شالکه و فولام انگلیس در چند ماه گذشته در تیم شاندونگ لوننگ از سوپرلیگ حرفه‌ای چین حضور داشته و با این تیم قرارداد دارد.

,

وی از ابتدای تابستان سال جاری به جای مانو منزس برزیلی سکان هدایت تیم ثروتمند چینی بر عهده گرفت.

,

با توجه به آنچه در حد شایعه مطرح شده، مشخص نیست آیا مربی 62 ساله آلمانی شاندونگ در صورت جدی شدن بحث حضور در استقلال، با چه شرایطی اقدام به تغییر تیم خود در آسیا خواهد کرد.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه