مدیرعامل سازمان فضای سبز بندرعباس:

کوهستان پارک بندرعباس در تفرجگاه پنجه علی احداث می شود

کوهستان پارک بندرعباس در تفرجگاه پنجه علی احداث می شود
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز بندرعباس از احداث کوهستان پارک در بندرعباس با کاشت پنج هزار اصله نهال در تفرجگاه پنجه علی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هرمز؛مصطفی خادم مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز بندرعباس با اشاره به ظرفیت دریا و ساحل، اصلی‌ترین مزیت شهر بندرعباس است گفت: احداث کوهستان‌پارک در شهر و استانمان نیاز است تا بتواند علاوه بر کاهش ترددها در نوار ساحلی، ظرفیت جدیدی را برای موضوع گردشگری نیز بدنبال داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  هرمز, ؛مصطفی خادم مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز بندرعباس با اشاره به ظرفیت دریا و ساحل، اصلی‌ترین مزیت شهر بندرعباس است گفت: احداث کوهستان‌پارک در شهر و استانمان نیاز است تا بتواند علاوه بر کاهش ترددها در نوار ساحلی، ظرفیت جدیدی را برای موضوع گردشگری نیز بدنبال داشته باشد.,

وی با بیان اینکه در این راستا سازمان پارکها و فضای سبز اقدام به ایجاد فضای سبز منطقه پنجه‌علی کرده است، افزود: فاصله زیارتگاه پنجه علی تا میدان امام علی(ع) سه کیلومتر است که طبق برنامه‌ریزی انجام شده قرار است هشت هکتار فضای سبز در این مسیر ایجاد شود.

,

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز بندرعباس اظهار کرد: در انجام این کار با مشکلاتی نیز روبرو هستیم که از جمله آن می‌توان به شور بودن خاک منطقه اشاره کرد، در حالی که این شرایط برای کاشت گونه‌های گیاهی مناسب نیست اما با توجه به اهمیت مسئله، ابتدا خاک‌برداری در بخش‌‌های مورد نظر انجام شده و خاک زراعی مناسب جایگزین آن می‌شود.

,

وی افزود:  علاوه بر درختکاری در حاشیه مسیر دسترسی و پیاده‌روی ‌این منطقه، در محل‌هایی که امکان‌پذیر بوده، خاک‌برداری انجام شده و خاک زراعی جایگزین آن شده و باغ هایی را از گونه های بومی منطقه ایجاد شده است تا جذابیت بیشتری ایجاد شود.

,

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز بندرعباس با اشاره به گونه‌های کاشته شده در این منطقه تصریح کرد: سعیبر این است که از گونه‌های بومی استان استفاده شود که از آن جمله می‌توان به کاشت درختان گل ابریشم، خرما، گاروم‌زنگی، کهور، کنار، جم و انجیر معابد اشاره کرد.

,

خادم خاطرنشان کرد:از بهمن‌ماه سال گذشته عملیات کاشت نهال‌ها در این منطقه شروع شد که در روز درختکاری سال گذشته نیز ورودی این تفرجگاه با حضور دوستداران طبیعت درختکاری شد و تا کنون بیش از پنج هزار اصله نهال در این منطقه کاشته شده که متاسفانه بدلیل خسارت‌های انسانی و احشام، فقط سه هزار اصله از آنها باقی مانده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه