logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس پلیس پیشگیری ناجا خبر داد:

افزایش 37 درصدی کشفیات مواد مخدر و کالای قاچاق در سال جاری/ کاهش 44 درصدی انواع جرایم در کشور

افزایش 37 درصدی کشفیات مواد مخدر و کالای قاچاق در سال جاری/ کاهش 44 درصدی انواع جرایم در کشور
رییس پلیس پیشگیری ناجا از افزایش 37 درصدی کشفیات مواد مخدر و کالای قاچاق در سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسنا، سردار محمد شرفی، پیش از ظهر شنبه در حاشیه همایش کلانتری و پاسگاه‌های نیروی انتظامی البرز با اشاره به طرح الکترونیکی شدن پرونده های نیروی انتظامی، اظهار داشت: بحث تبادل الکترونیکی پرونده‌ها ی نیروی انتظامی با دستگاه قضا از چند سال پیش دردستورکار قرار گرفته است.

وی افزود: عملکرد پلیس برای اجرای این طرح مناسب بوده ولی متاسفانه از سوی قوه قضاییه بازخورد مناسبی نگرفتیم.

سردار شرفی گفت: این بازخورد نامناسب از سوی قوه قضاییه به عدم توجه مسئولان این دستگاه به حساسیت و اهمیت این طرح مرتبط نیست و به ضعف در زیرساخت های موجود بازمی‌گردد.

رییس پلیس پیشگیری ناجا خاطر نشان کرد: برای رفع مشکلات موجود در مسیر اجرای مناسب این طرح  از ابتدای سال تا کنون چندین جلسه با معاونت فناوری قوه قضاییه برگزار شده است.

سردارشرفی بیان کرد: جلسات موثر بوده و اقدامات‌لازم برای نهایی‌کردن مبادله پرونده های الکترونیکی بین نیروی انتظامی و دستگاه قضا صورت‌گرفته و امیدواریم تا پایان شهریور سال آینده در تمام کلانتری‌ها و پاسگاه‌هایی که به شبکه الکترونیکی متصل هستند، این طرح اجرا شود.

رییس پلیس پیشگیری ناجا اظهار کرد: کشفیات مواد مخدر و کالای قاچاق امسال 37 درصد افزایش داشت.

وی با اشاره اجرای طرح پیگیری وضعیت پرونده توسط شاکی و متشاکی از طریق سامانه پیامکی، عنوان کرد: این طرح در چند استان به صورت پایلوت در حال اجرا است که طی آن هم شاکی و هم متشاکی می‌توانند فرایند پیشرفت پرونده خود را از طریق پیامک پیگیری‌کنند.

سردار شرفی گفت: سال‌گذشته بیش از 20 میلیون مراجعه بهکلانتری های استان صورت‌گرفته‌که با فراگیر شدن این طرح می‌توان از به‌کلاهش این آمار کمک کرد.

وی افزود: با اجرای سراسری این طرح دیگر نیاز نیست مردم برای اطلاع از روند پرونده خود با صرف هزینه و وقت به کلانتری‌ها مراجعه‌کنند.

رییس پلیس پیشگیری ناجا تصریح کرد: اجرای این طرح علاوه بر صرفه جویی در زمان مراجعین به خدمات رسانی بهترپرسنل‌کلانتری و پاسگاه‌ها کمک می‌کند.

وی با اشاره طرح به برون سپاری بخشی از وظایف کلانتری‌ها، عنوان کرد: قبلا اگر فردی پاسپورت و یا سای مدارک هویتی خود را مفقود می‌کرد باید به کلانتری مراجعه می‌کرد ولی درحال حاضر می تواند برای صدور مجدد مدارک هویتی خود مستقیم به اداره‌گذرنامه و یا ثبت احوال مراجعه کند.

رییس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه به عملکرد پلیس پیشگیری در سال جاری اشاره‌کرد و گفت: از ابتدای سال شاهد افزایش 37 درصدی کشفیات مواد مخدر و قاچاق بوده ایم .

سردار شرفی اظهار کرد: طبق آمار امسال با کاهش 44 درصدی انواع جرایم درکشور مواجه بوده ایم.

وی با اشاره به اقدامات پلیس البرز در سال جاری ‌گفت: افزایش 18 درصدی اجرای احکام وافزایش  38 درصدی ارائه خدمات قضایی از سوی کلانتری‌ها و پاشگاه‌های البرز نشان می‌دهد خدمات رسانی پلیس به البرز نشینان رضایت بخش است.



انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسنا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه