یادداشت؛

کلاه گشاد آمریکایی‌ها بر سر ما نمی رود

کلاه گشاد آمریکایی‌ها بر سر ما نمی رود
سیاست تزویر و نیرنگ کلاه گشادی است که بر سر ابوموسی های اشعری در طول تاریخ گذاشته اند و تاریخ آیینه شفافیست که همه چیز را به وضوح نشان می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازپیک دانشجو؛ سیاست تزویر و نیرنگ کلاه گشادیست که بر سر ابوموسی های اشعری در طول تاریخ گذاشته اند و تاریخ آیینه شفافیست که همه چیز را به وضوح نشان می دهد و اعوجاج ندارد اما بعضی ها سعی می کنند درون آینه را خوب نبینند و همین امر باعث می گردد که کلاه گشاد بر سر آنها بگذارند آن هم به شکل کاملا نازیبا و کج و معوج که بعدها نویسندگان تاریخ ، واقعیت به انحراف رفتن آنها را خواهند نوشت.
تاریخ را همه میسازند چه خوب و چه بد ، چه زشت و چه زیبا ، اما آن هایی که تاریخ را میسازند ، تاریخ را نمی نویسند بنابراین نویسندگان تاریخ ، تاریخ را از زوایای درست ، آشکار و پنهان آن می نویسند به همین دلیل می گویند که جغرافیای سرزمین ها همیشه بستر حوادث تاریخ هستند و این حوادث تاریخی که توسط اشخاص رقم زده می شود ثبت تاریخ می گردد ، پس بدانیم چه چیزی را در تاریخ ثبت می کنیم. ما تاکنون رشادت ها ، از خود گذشتگی ها ، جان فشانی ها ، و شهادت ها را در تاریخ به ثبت رسانده ایم. میراث ثبت شده ما قبور شهدایمان است که از درون قبرستان ها به درون مجامع عمومی ، مراکز علمی و دانشگاهی ، بوستان ها و … راه یافته و این میراث تاریخی ما نه تنها ملی بلکه بین المللی شده است و این چیزیست که ثبت در خاطره ها نیست بلکه میراثیست که در حال ثبت و ضبط در زندگی روزمره ما می شود. هنوز راه تجلیل کنندگان و ادامه دهندگان این خط زیبای زندگی جاودانه  (شهادت) با راه بخشی از سیاست مداران و سیاست زدگان و میراث خواران خوانده و ناخوانده جداست. گویی تاریخ می خواهد به ما بفهماند که مسیر حق و باطل گاها چنان در یکدیگر فرو می روند که شناخت آنها سخت می گردد اما بدانید تا زمانی که امام ، راهنما ، مرشد و فقیه جامع الشرایط در جامعه اسلامی حکم می راند راه او اولی به راه همه انهاییست که آمدند اما نتوانستند در مسیر حق استقامت داشته باشند. راه حق استقامت می‌خواهد و نباید از قدرت های پوشالی ترسید به همین دلیل بود که امام خمینی (ره) فرمودند : در دنیا از چیزی و از احدی جز خدا نهراسیدم و این رمز پیروزی اولیای خداست. اولیای خدا نگاهشان به خدا و درستی مسیر آنها در راه خداست. آنها به قدرت های بزرگ و شیطانی پشت کرده و هرگز با شیطان و فرزندان آن مدارا و یا معامله نکرده اند زیرا همراهی ، مدارا و دست دادن با شیاطین راهیست که انتهای آن پشیمانی و سرافکندگیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه