استاندار سمنان:
طرح ها و فرصت های اقتصادی استان، باید اولویت بندی شود
استاندار سمنان با بیان اینکه برای جذب سرمایه گذار باید آب، برق و گاز و دیگر زیرساخت ها فراهم باشد گفت: طرح ها و فرصت های اقتصادی استان باید اولویت بندی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قومس، محمدرضا خباز امروز شنبه در بیستمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان که در سالن یادگار امام (ره) استانداری برگزار شد با اشاره به اهمیت جذب سرمایه گذار در استان اظهار کرد: باید تلاش شود تا سرمایه گذاری در این استان افزایش یابد نه اینکه شرایط به نحوی باشد که به علت کمبود امکانات و زیر ساخت ها، سرمایه گذار به استان های دیگر مراجعه کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,وی با بیان اینکه در بسیاری از شهرستان های استان محصولاتی به عنوان صادرات و سوغات به دیگر شهرها و کشورها وجود دارد گفت: توجه به صنایع بسته بندی محصولات بسیار مهم است همچنین توجه به صنایع متوسط و کوچک و ارتقای این بخش می تواند سهم بسزایی را در رونق اقتصادی داشته باشد.
,استاندار سمنان با اشاره به فعالیت های مثبتی که در روند انسجام و وحدت مسوولان در استان شده استابراز کرد: مسوولان به عنوان متولیان امر سرمایه گذاری باید زیرساخت های لازم را برای حضور سرمایه گذاران در استان سمنان تامین کنند.
,خباز با بیان اینکه برای جذب سرمایه گذار باید آب، برق و گاز و دیگر زیرساخت ها فراهم باشد گفت: طرح ها و فرصت های اقتصادی استان باید اولویت بندی شود.
,سید عباس دانایی فرماندار سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه در این شهرستان 50 آب انبار وجود دارد که این آب انبارها می تواند موقعیت خوبی برای جذب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری داشته باشدگفت: تدوین و نشر دفترچه راهنمای سرمایه گذاری برای معرفی ظرفیت های شهرستان سمنان در دست تدوین و تهیه است.
,داریوش طاهری فرماندار گرمسار هم در این نشست ظرفیت شهرستان گرمسار را برای جذب سرمایه گذاران بسیار بالا عنوان کرد و ابراز داشت: احداث نیروگاه پنج مگاواتی خورشیدی، تولید صنایع تبدیلی وابسته به شترمرغ، تولید انواع نمک های دارویی، تولید کربنات سدیم، از مهمترین این فرصت ها می باشد.
,حسن ارگی فرماندار مهدیشهر نیز با اشاره به فرصت های سرمایه گذاری این شهرستان بیان کرد: طرح توسعه شرکت غرب استیل و احداث باغ های درجه یک گردوی پیوندی، بسته بندی و برندسازی محصولات شهمیرزاد و گوشت بره سنگسری، فرآوری گیاهان دارویی از اهم این فرصت ها است.
,فرماندار دامغان نیز در این نشست گفت: فرآوری و صادرات کانی های فلزی مانند مس، آهن، فیروزه و طلا در جنوب این شهرستان و سنگ های تزیینی در شمال این شهرستان، یک فرصت سرمایه گذاری بسیار خوب است.
]
ارسال دیدگاه