آیا در آخرین ماههای دولت یازدهم صورت می گیرد،
احیاء دوباره گمرک در مراوه تپه
با احیاء دوباره گمرک در مراوه تپه، فرصتهای شغلی ایجاد شده می تواند مانع مهاجرت مردم شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راه اترک،مراوه تپه در سالهای 1311 و قبل از آن، تنها مرز رسمی خطه شمال کشور (استان گلستان فعلی) بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,نام قدیم این گذرگاه رسمی پاشایولی (پادشالیق یولی) بوده که متاسفانه بعدها این مرز بسته می شود.
,استان گلستان هم اکنون دو گذرگاه مرزی دارد که یکی گمرک اینچه برون و دیگری هم گذرگاه بندرترکمن است که اینچه برون به عنوان مرز خشکی و بندرترکمن به عنوان مرز خشکی فعال می باشند.
,طبق گزارش سایت گمرکات جمهوری اسلامی ایران ، گمرک بندرترکمن فقط به کار صادرات می پردازد و تنها گمرک صادرات و واردات استان، گمرک اینچه برون می باشد.
, گمرکات جمهوری اسلامی ایران,در صورت آغاز به کار منطقه آزاد تجاری اینچه برون، فعال شدن دوباره گمرک مراوه تپه علاوه بر معیین بودن گمرک اینچه برون، موجب توسعه و شکوفایی شهرستان مراوه تپه ، ایجاد اشتغال پویا و جلوگیری از روند رو به افزایش مهاجرت جوانان خواهد شد.
,استانهای خراسان رضوی و جنوبی طبق گزارش خود سایت گمرکات کشور، دارای 10 پایانه مرزی فعال می باشند .
, خراسان رضوی, جنوبی,با توجه به همسایگی خراسان شمالی و مراوه تپه از یک سو و نبود پایانه مرزی برای استان خراسان شمالی، فعال کردن دوباره پایانه مرزی مراوه تپه هم برای خراسان شمالیها خوب خواهد شد و هم به عنوان یک امتیاز ویژه برای استان می شود.
,امیدواریم مسئولین استانی و به خصوص مسئولین شرق گلستان و همچنین نماینده محترم این منطقه در مجلس شورای اسلامی، تلاش خود را برای احیاء دوباره گمرک مراوه تپه بنمایند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه