معاون فرماندار کهگیلویه:
نظارت بر بازار کهگیلویه تشدید می یابد/فعال کردن گشت های نظارتی بر بازار دهدشت
معاون فرماندار کهگیلویه، با اشاره به نظارت جدی بر واحدهای صنفی در راستای کنترل و جلوگیری از تخلفات احتمالی ، بیان کرد: تا کنون با کمبود کالای اساسی مواجه نشده ایم .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کهگیلویه، اسلام خسروی معاون فرماندار کهگیلویه امروز در نشست ستاد تنظیم بازار این شهرستان اظهار کرد: برقراری تعادل و کاهش نوسانات قیمتی مستلزم اتخاذ سیاستهای مناسب و تغییر در عوامل موثر در عرضه و تقاضا است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کهگیلویه,معاون فرماندار کهگیلویه بر تنظیم بازار و نظارت جدی بر واحدهای صنفی به منظور کنترل بازار تأکید کرد و گفت: بازار نقش مهم و کلیدی در رابطه با تأمین نیاز مردم دارد.
,این مسئول با بیان اینکه، در این راه مسئولان مجمع امور صنفی و اداره صنعت و معدن و دستگاه های ذی ربط وظیفه سنگینی بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: باید نظارت دقیقی بر بازار صورت گیرد.
,خسروی با اشاره به نظارت جدی بر واحدهای صنفی در راستای کنترل و جلوگیری از تخلفات احتمالی در سطح بازار شهر دهدشت بیان کرد: تا کنون با کمبود کالای اساسی مواجه نشده ایم .
,وی گفت: برای برقراری تعادل و کاهش نوسانات قیمتی به ویژه در دو ماه پایانی سال باید با اتخاذ سیاست های مناسب و تغییر در عوامل موثر در عرضه و تقاضای کالاها نبض بازار را در دست گرفت .
,خسروی متذکر شد: باید گشت های مشترک اداره صنعت معدن و تجارت، اتاق اصناف و تعزیزات حکومتی شهرستان ادامه داشته باشد و با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
,, , , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ]
ارسال دیدگاه