مسئول واحد سلامت دهان و دندان شبکه بهداشت بروجرد:
70 درصد نامرتبی و بهم ریختگی دندانها نیاز به ارتودنسی ندارند
مسئول واحد سلامت دهان و دندان شبکه بهداشت بروجرد گفت: 70 درصد بهم ریختگی و نامرتبی دندان ها تا سن 13 سالگی برطرف می شود و نیاز به ارتودنسی ندارند و مهمترین عامل پوسیدگی دندانها استفاده از غذاهای آماده و نرم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بازتاب بروجرد "فریدون دهکردی" مسئول واحد سلامت دهان و دندان شبکه بهداشت بروجرد گفت: آمار پوسیدگی دندان در سنین پائین زیاد است به طوری که بیشتر دانش آموزان در مقطع ابتدایی دارای یک یا چند دندان پوسیده هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,,
وی با اشاره به این که مراقبت از دندان ها روز به روز بیشتر می شود اما پوسیدگی هم افزایش یافته اضافه کرد: مهمترین دلیل افزایش پوسیدگی دندان تغییر رژیم غذایی است که بیشتر از غذاهای نرم و آماده استفاده می شود و می توان گفت تغییر الگوی غذایی با پوسیدگی دندان رابطه مستقیمی دارد.
,,
دهکردی به ارتودنسی در سنین پایین اشاره کرد و افزود: 70 درصد بهم ریختگی و نامرتبی دندان ها تا سن 13 سالگی برطرف می شود و تقریبا کمتر از 30 درصد نامرتبی دندان ها نیاز به ارتودنسی دارد.
,,
به گفته وی البته برخی از افراد مشکلات فک دارند که باید زودتر مراجعه کنند و اردتونسی شوند اما بهترین سن اردتونسی بعد از سن 13 سالگی است.
,,
مسئول واحد سلامت دهان و دندان شبکه بهداشت بروجرد از فلوراید تراپی دانش آموزان در دو مرحله خبر داد و گفت: فلورایدتراپی دانش اموزان هر ساله در دو نوبت اجرا می شود که در مرحله اول در ماه های فروردین و اردیبهشت ماه 29 هزار دانش اموز مقطع ابتدایی و پیش دبستانی از این طرح استفاده کردند و در مرحله دوم مهر و آبان 32 هزار دانش اموز ابتدایی شهر و روستا و همه پیش دبستانی ها در شهرستان بروجرد از خدمات این طرح بهره مند شدند.
,,
وی اضافه کرد: نیاز است که مراقبت از دندان ها چه شیری و چه دائمی انجام شود و مسواک زدن مرتب، استفاده از نخ دندان و معاینه چند وقت یکبار فراموش نشود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه