فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت خبر داد:
کشف کارگاه زیر زمینی ساخت متادون تقلبی
فرمانده انتظامی"جیرفت" از کشف یک کارگاه زیرزمینی ساخت متادون تقلبی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ماشاالله ملایی در گفت وگو با شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان، گفت: ماموران انتظامی جیرفت با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی از فعالیت فردی مبنی بر ساخت متادون تقلبی در یک کارگاه زیرزمینی در یکی از روستاهای شهرستان مطلع شدند و رسیدگی به موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان,وی افزود: ماموران پس از شناسایی فرد مورد نظر با هماهنگی مقام قضائی وی را طی عملیاتی غافلگیرانه در کارگاهش دستگیر کردند.
,فرمانده انتظامی جیرفت تصریح کرد: در این راستا یک نفر متهم دستگیر شد و به همراه متادون های کشف شده پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
,این مقام انتظامی در پایان به شهروندان توصیه کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت های مجرمانه , مراتب را در سریع ترین زمان ممکن به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه