انتشار نتایج سرشماری در بهمنماه؛
کسب رتبه نخستجهانی سرشماری اینترنتی با مشارکت 47 درصدی مردم
پارسا از مشارکت 47 درصدی مردم در سرشماری اینترنتی امسال خبر داد و گفت: نتایج کلی سرشماری بهمن ماه سال جاری منتشر می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، امیدعلی پارسا در مراسم تجلیل و تقدیر از دست اندرکاران سرشماری عمومی نفوس و مسکن در تبریز اظهار داشت: سرشماری سال ۹۵ بسیار متفاوت برگزار شد چرا که این اقدام برای اولین بار به صورت انترنتی انجام گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی ادامه داد: ما در خصوص شرکت مردم در سرشماری اینترنتی در اولین حضور، اولین رتبه جهان را کسب کرده ایم چرا که مشارکت مردم در کشورهای دیگر در اولین حضور اندک است و بیشترین درصد متعلق به کشور ژاپن بود که حضور 37 درصدی مردم را در سرشماری اینترنتی برای اولین بار تجربه کرد اما در ایران در حالی که ما نظرمان روی مشارکت 35 درصدی بسته بودیم، با مشارکت بیش از 47 درصدی مردم در سرشماری اینترنتی روبرو شدیم.
,رئیس مرکز آمار ایران ادامه داد: در سرشماری امسال تمام ارکان نظام درگیر شدند و صدا و سیما نیز در این خصوص هیچ محدودیتی قایل نبود حتی نیروهای مسلح تا مدیران مدارس وارد کار شدند تا این رکورد به نام کشورمان ثبت شد.
,وی با بیان اینکه پذیرش این درصد از حضور در سازمان جهانی غیر قابل باور بود خاطرنشان کرد: تمام ایرانیان اطلاعاتشان با شناسه ملی در مرکز آمار ایران ثبت شده است و شناسه شغلی نیز باید ثبت شود که اگر این اتفاق بیافتد و چهار کد آماری لازم به صورت اینترنتی در دسترس قرار گیرد، دیگر نیاز به سرشماری از طریق مراجعه مستقیم به منازل نخواهیم داشت.
,این مقام مسئول همچنین افزود: راهی را که کشورهای دیگر در ۱۷ سال رفتند ما در ۵ سال طی کردیم و مردم آذربایجان و مسوولین استانی نیز با حساسیت بیش از حد نسبت به کار این موفقیت را رقم زدند.
,رئیس مرکز آمار ایران در پایان ضمن بیان این نکته که سرشماری فقط عدد نیست بلکه واقعیات زندگی مردم است که توجه ما مسوولین را می طلبد، از انتشار نتایج کلی سرشماری در بهمن ماه خبر داد.
]
ارسال دیدگاه