بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان:
خناسان آرزوی اختلاف افکنی را به گور خواهند برد!
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در بیانیه ای ضمن تسلیت درگذشت حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی از دست آوردهای آن یار سفرکرده رهبری در حفظ نهضت تقدیر کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مطالبه گر متن این بیانیه بدین شرح است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مطالبه گر,
بسمالله الرحمن الرحیم
انّا لله و انّا الیه راجعون
درگذشت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا هاشمی رفسنجانی تمامی ملت حزب الله را متأثر کرد، کوچ نسل اول انقلاب که خط و مشی آنان از ابتدا انقلابی بوده است و به گفته ی حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) ایشان نمونه کم نظیری از نسل اول مبارزان ضد ستمشاهی و از رنج دیدگان این راه پرخطر و پرافتخار بود، ضرورت پایداری و تلاش برای ادامه راه این بزرگواران و تلاش برای حفظ دستاوردهای گرانقدر آنان را برای دوری از گزند دشمنان بیش از پیش روشن می گردد، زحمات بسیار برای حفظ نهضت انقلاب اسلامی ایشان هیچ زمان از یاد و خاطر امت انقلابی پاک نخواهد شد، باید به بدخواهان اعلام کرد که رحلت ایشان همچون زمان حضورشان قطعا محور وحدت خواهد شد و خناسان آرزوی سوء استفاده از نام ایشان جهت اختلاف افکنی را به گور خواهند برد.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان ضمن تسلیت به محضر حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) و امت انقلابی ایران اسلامی برای ایشان طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر و بردباری آرزومند است.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه