اقدام ناشایست رسانه های اصلاح طلب و دعوا برای جایگزینی هاشمی در روز رحلت
هنوز چند ساعت از رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی نگذشته است که برخی رسانه های اصلاح طلب م در اقدامی غیر اخلاقی جانشینهای آیت الله را گمانه زنی و پیشنهاد می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، هنوز چند ساعت از رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی نگذشته است که رسانه های اصلاح طلب مانند عصر ایران و ایسنا در اقدامی غیر اخلاقی جانشینهای آیت الله را گمانه زنی و پیشنهاد می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,,
دستپاچگی این جریان در راستای همان نگاه منفعت طلبانه و استفاده ابزاری از جایگاه مرحوم هاشمی رفسنجانی در سالهای ۷۸ و بعد از آن توسط اصلاح طلبان ارزیابی می شود
,,
نام بردن از سید حسن خمینی و حسن روحانی برای پستهایی مانند نمایندگی خبرگان و محوریت حزبهای موسوم به اعتدالگرا در ساعات اندوه خانواده هاشمی و نزیکان وی، نشان از اندوه متفاوت رسانه های اصلاح طلب برای چیزی غیر از فقدان خود هاشمی رفسنجانی است.
]
ارسال دیدگاه