معاون فرماندارکامیاران خبر داد:
تشکیل کمیته های برنامه ریزی برای مراسم 38 مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
معاون فرماندار گفت: به منظور برنامه ریزی و اجرای برنامه های سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در کامیاران کمیته های 16 گانه با هماهنگی نهادها و دستگاه های دولتی وعمومی تشکیل شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهوخبر؛ معاون فرماندار کامیاران از تشکیل 16 کمیته برای برنامه ریزی و اجرای مراسم های خاص 38 مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر,عطاالله فرهادی صبح امروز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به برگزاری نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر عنوان داشت: بعد از گذشت 4 دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، هنوز این انقلاب به عنوان پدیده ای بزرگ در قرن بیستم شناخته می شود که بسیاری از معادلات سیاسی در جهان را تغییر داد.
,وی با اشاره به ویژگی های مهم انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: انقلاب های بسیاری در جهان روی داده است، اما ویژگی هایی چون اسلامی و مردمی بودن و تاثیرات مهم حضرت امام (ره) به عنوان شخصیت بزرگ دینی و مذهبی که در راس انقلاب قرار داشت، باعث شده که این انقلاب جایگاه ویژه ای در تاریخ جهان داشته باشد.
,معاون فرماندار کامیاران ضمن تشریح این ویژگی ها تصریح کرد: رهبری امام بزرگوار، وحدت کلمه، ایمان واعتقاد مردم، حس استقلال طلبی و آزادی خواهی باعث شد تا ملت ایران با دستانی خالی نظام 2500 ساله شاهنشاهی را سرنگون و انقلاب برگرفته از اسلام وقوانین الهی را درسال 57 به پیروزی برسانند.
,فرهادی این ویژگی ها را باعث بروز دشمنی استکبار برعلیه انقلاب دانست و گفت: همین ویژگیهای بارز انقلاب اسلامی باعث شد تا دشمنان اسلام از همان ابتدا به فکر طراحی نقشه های شوم برضد آن باشند، اما رهبری امام(ره) و مقام معظم رهبری، همت مردم و مسئولان مانعی در برابر آنان بوده و خواهد بود.
,وی در تشریح تشکیل کمیته های مختلف برای مراسم دهه فجر ابراز داشت: به منظور برنامه ریزی و اجرای برنامه های سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در کامیاران کمیته های 16 گانه با هماهنگی نهادها و دستگاه های دولتی وعمومی تشکیل شده است.
,معاون فرماندار کامیاران درپایان بر تهیه جدول نهائی برنامه ها تاکید کرد واظهار داشت: در اولین نشست ستادگرامیداشت دهه فجر، بر برنامه ریزی برای تهیه وتنظیم جدول نهایی مراسم و برنامه های شاخص دهه فجر تاکید شد و از اعضا خواسته شد که جمع بندی وتدوین برنامه ها توسط مسئولین کمیته ها صورت گرفته و به دبیرخانه ستاد تحویل داده شود.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه