عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:

هاشمی رفسنجانی متعلق به یک حزب و جریان سیاسی نیست

هاشمی رفسنجانی متعلق به یک حزب و جریان سیاسی نیست
عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت : شخصیت هاشمی رفسنجانی در قالب یک حزب و جریان سیاسی نمی گنجد بلکه وی یک شخصیت بی نظیری بودند که وجودشان برای انقلاب مفید بود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی کمالی پور عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در گفتگو با کرمان۱۴۰۰ "  ضمن عرض تسلیت رحلت حجت الاسلام  و المسلمین هاشمی رفسنجانی اظهار داشت : نقش سازنده هاشمی رفسنجانی در قبل و بعد از انقلاب و مراحل شکل گیری آن بر کسی پوشیده نیست .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرمان۱۴۰۰,

وی گفت : هاشمی رفسنجانی در دوران دفاع مقدس و بعد از آن تمام تلاش خود را صرف حمایت از نظام ، انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و رهبری کرده اند .

,

نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود : نقش برجسته هاشمی در تمام مراحل انقلاب بارز است و شخصیت ایشان در قالب یک حزب و جریان سیاسی نمی گنجد بلکه وی یک شخصیت بی نظیری بودند که وجودشان برای انقلاب مفید بود .

,

کمالی پور در رابطه با فرافکنی رسانه های غربی در خصوص شخصیت هاشمی رفسنجانی یادآور شد : کشورهای غربی از همه وقایع کشور ایران تحلیل هایی استعماری و به نفع خود دارند و در سایه این تحلیل ها می خواهند برای روند رو به جلو ایران اخلال ایجاد کنند بنابراین مطمئنا سخنان آن ها برای جمهوری اسلامی تاثیری نخواهد داشت و این انقلاب و نظام با سکانداری رهبر انقلاب راه خود را با جدیت ادامه خواهد داد.

,

وی در پایان اظهار داشت : همواره در کشور اختلاف سلیقه وجود داشته است ولی هیچ کدام به برکت خون شهدا و حرکت های امام (ره) و مقام معظم رهبری در روند انقلاب اسلانمی خللی وارد نمی کنند  .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه