کشف 320 هزار لیتر سوخت قاچاق

کشف 320 هزار لیتر سوخت قاچاق
فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف 320 هزار لیتر سوخت قاچاق، در عملیات یک روزه در شهرستان میناب خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار عزیزاله ملکی بیان داشت: در ادامه طرح های پاکسازی نقاط آلوده، پلیس هرمزگان در یک عملیات منسجم و هماهنگ ،طرح پاکسازی مناطق آلوده و مبارزه با قاچاق سوخت را در "بندرساحلی کلاهی "شهرستان میناب اجرا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: با انجام تحقیقات فنی ، اقدام اطلاعاتی و جستجوی میدانی، تعدادی منزل و محل دپو سوخت قاچاق شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی این مکان های آلوده پاکسازی شدند.
,
 
,
این مقام انتظامی استان اظهار داشت : در اجرای این طرح 320هزار لیتر گازوئیل کشف و 47 فروند قایق توقیف شد.
,
 
,
فرمانده انتظامی استان هرمزگان ارزش سوخت های کشف شده را یک میلیارد و 280 میلیون ریال عنوان و تصریح کرد: پلیس تمام توان و تلاش خود را به کار گرفته تا با همکاری خوب مردم محل های دپو سوخت و کالای قاچاق را شناسایی و به صورت ریشه ای با این معضل و پدیده شوم برخورد کند.
,
 
,
 
,
 
,
منبع:میزان
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه