چرا آمریکا تهدید می کند ؟!!!

چرا آمریکا تهدید می کند ؟!!!
یک کارشناس حقوق گفت : با وجود دشمنی های بی وقفه آمریکا ، جمهوری اسلامی در همه عرصه ها از دید آمریکایی ها خطرناکتر و تهدید آمیزتر شده و این نکته می تواند عامل مهمی برای قدرت یابی بیشتر تهدیدات دشمن و تداوم آن علیه نظام باشد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز، سیده فاطمه حسینی کارشناس حقوق در مورد چالشها و تهدیدات آمریکا  علیه کشورعزیزمان اظهار داشت: با توجه به اینکه در صدر دشمنان انقلاب اسلامی آمریکای جنایتکار است و در زمان وقوع انقلاب ، آمریکا به نوعی در ایران حضور فعال داشته و از این جهت با چپاولگری به سودهای مادی و معنوی سرشاری می رسیدند و انقلاب اسلامی از تمامی حوزه هایی که دچار غارت وچپاول شده بودند کوتاهه کرد و با شعار نه شرقی ، نه غربی  برنامه های زیربنایی سیاسی ، امنیتی و اقتصادی آمریکا را در منطقه بهم زد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز, سیده فاطمه حسینی کارشناس حقوق , در مورد چالشها و تهدیدات آمریکا  علیه کشورعزیزمان اظهار داشت: با توجه به اینکه در صدر دشمنان انقلاب اسلامی آمریکای جنایتکار است و در زمان وقوع انقلاب ، آمریکا به نوعی در ایران حضور فعال داشته و از این جهت با چپاولگری به سودهای مادی و معنوی سرشاری می رسیدند و انقلاب اسلامی از تمامی حوزه هایی که دچار غارت وچپاول شده بودند کوتاهه کرد و با شعار نه شرقی ، نه غربی  برنامه های زیربنایی سیاسی ، امنیتی و اقتصادی آمریکا را در منطقه بهم زد .,

 

,

حسینی بیان داشت: بر این اساس آمریکایی ها برای نابودی انقلاب اسلامی عزم خود را جزم کردند و راهها و شیوه های پر هزینه گوناگونی را آزمودند اما پیوسته شکست خوردند و در حال حاضر بحث تهدیدات را به اجرا گذاشته اند که  تازه ترین آن صحبت های جان کری علیه کشورمان است .

,

 

,

وی تصریح کرد: تهدیدات دراز مدت آمریکایی ها با ایران ناخواسته برای ایران فرصت هایی را ایجاد کرد تا موقعیت خود در محیط هایی که آمریکایی ها نمی خواستند ایران در آن حضور داشته باشد را تقویت کند .

,

 

,

این کار شناس ارشد حقوق دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت:  آمریکایی ها بر این گمان هستند چنانچه نتوانند ایران را در چارچوب سیاست های خود مهار کنند ایران با توجه به برخورداری از قابلیت های ارزشمند قادر خواهد بود با نفوذ و سیطره معنوی بر بسیاری از کشورهای دنیا موجب تنزل موقعیت جهانی آمریکا و تغییر اساسی در نظام بین المللی شود .

,

 

,
کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در خاتمه خاطرنشان کرد:با وجود دشمنی های بی وقفه آمریکا ، جمهوری اسلامی در همه عرصه ها نسبت به گذشته فربه تر و از دید آمریکایی ها خطرناکتر و تهدید آمیزتر شده و این نکته می تواند عامل مهمی برای قدرت یابی بیشتر تهدیدات دشمن و تداوم آن علیه نظام باشد .
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه