مدیر جهادکشاورزی شهرستان سرایان خبرداد

اققتصاد مقاومتی با تولید شیر و گوشت در منطقه کویری سه قلعه

اققتصاد مقاومتی با تولید شیر و گوشت در منطقه کویری سه قلعه
مدیر جهادکشاورزی سرایان گفت: یک دامدار شهرسه قلعه توانسته با پشتکار واستفاده از دانش روز افزایش دوقلو زایی را در میان دامهای خود داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ موسی سلیمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان در گفتگو با سرایان بیدار، گفت: یک دامدار شهرسه قلعه توانسته با پشتکار واستفاده از دانش روز افزایش دوقلو زایی را در میان دامهای خود داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان بیدار,

 

,

وی افزود: تولید شیر و گوشت در منطقه کویری سه قلعه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی توسط یک دامدار این منطقه  که با تلاش و پشتکار و استفاده از دانش کارشناسان امور دام با پرورش گوسفند و بز و با استفاده از اصلاح نژاد دام و جیره غذایی مناسب توانسته دوبار زایش در سال و افزایش دو قلوزایی در گله و در نهایت نقش موثری در تولید شیر و گوشت داشته باشد.

,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه