موج دوم آنفلوآنزا در راه است

موج دوم آنفلوآنزا در راه است
مدیر برنامه آنفلوآنزا و مراقبت بهداشتی مرزی وزارت بهداشت، وضعیت ابتلا به آنفلوآنزای فصلی را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا،دکتر محمود سروش در خصوص آخرین وضعیت ابتلا به آنفلوآنزای فصلی در کشور، اظهار کرد: ابتلا به این بیماری نسبت به سال گذشته پیچیده‌تر نشده و آستانه آن بسیار پایین است. به طور کلی می‌توان گفت وضعیت ابتلا به این بیماری، در این شرایط خوب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: موج اول بیماری گذشته است و موج دوم نیز بستگی به سرمای هوا دارد؛ اگر به صورت ناگهانی دمای هوا کاهش یابد، ممکن است این موج زودتر بازگردد.
,
 
,
رییس اداره آنفلوآنزای وزارت بهداشت، ضمن اشاره به برخی اظهارات درباره ارتباط آلودگی هوا و تشدید این بیماری، تاکید کرد: هنوز این مساله تایید نشده و ما درباره آن مطمئن نیستیم. هرچند ممکن است برخی پزشکان به آن معتقد باشند.
,
 
,
وی، همچنین افراد مبتلا به آسم، بیماری‌های قلبی، کلیوی مزمن، دیابت، دچار ضعف ایمنی، مادران باردار و کسانی که عضو دریافت کرده‌اند یا در حال شیمی درمانی هستند را جزو گروه‌های آسیب پذیری عنوان کرد که در صورت ابتلا به آنفلوآنزا تهدید بیشتری متوجه آنها خواهد بود.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه