پس از 6 سال صورت گرفت؛

راه اندازی مجدد تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان فیروزآباد

راه اندازی مجدد تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان فیروزآباد
رئیس بیمارستان حضرت قائم (عج) فیروزآباد از راه اندازی مجدد تصفیه خانه فاضلاب، پس از تعمیر، نوسازی و بهسازی در این بیمارستان پس از 6 سال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فیروزنا، اکبری رئیس بیمارستان حضرت قائم (عج) فیروزآباد با اشاره به اهمیت راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان گفت: جمع آوری، تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب بیمارستان ها و مراکز درمانی با توجه به بار آلودگی بسیار بالای آن، می تواند به عنوان یکی از اهداف بزرگ در هر بیمارستانی باشد. چرا که عدم توجه به جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب مراکز درمانی می تواند افزایش عفونت های بیمارستانی، نارضایتی مراجعین، بیماران و کارکنان، افزایش هزینه های مالی و افزایش مشکلات زیست محیطی را در پی داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فیروزنا، ,

اکبری افزود: به حول و قوه الهی هم اکنون تصفیه خانه فاضلاب پس از تعمیرات، نوسازی، بهسازی و تجهیز با وسایل مدرن تصفیه فاضلاب، مجددا و پس از 6 سال، در راستای ارتقای سطح بهداشت محیط بیمارستان و افزایش رضایتمندی شهروندان محترم شهرستان فیروزآباد و کارکنان این مرکز درمانی، راه اندازی شده است که ان شاءالله  با راه اندازی این تصفیه خانه فاضلاب از این پس دیگر شاهد این مشکلات و نارضایتی ها نخواهیم بود.

,

وی ادامه داد: با لوله کشی آب CSR و  OR جهت انتقال آب به لاندری و صرفه جویی روزانه 5000 لیتری آب در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و پس از انجام آزمایشات و تایید دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از پساب تصفیه خانه برای آبیاری فضای سبز بیمارستان استفاده خواهد شد.

,
,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه