اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

داعش به آذربایجان می‌رود

داعش به آذربایجان می‌رود
در پی تهدید گروه ترویستی داعش برای فعالیت در جمهوری آذربایجان، مقامات این کشور اعلام کردند که در برابر هرگونه اقدام تروریستی با قاطعیت برخورد خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،به نقل از ابنا، گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به "داعش" روز گذشته با انتشار اطلاعیه از جمهوری آذربایجان به عنوان کشوری که امیدوار است تا در آن بتواند دولت اسلامی تشکیل دهد نام برده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
                                           
, ,
,

این گروه با انتشار تصاویری از نقشه جمهوری آذربایجان به پرچم داعش اظهار امیدواری کرده است تا در این کشور نیز آغاز به فعالیت کند.

در پی این تهدید داعش، سخنگوی وزارت امنیت جمهوری آذربایجان (MTN) در مصاحبه با رسانه‌های این کشور گفت: تمام شرایط تهدید نظارت است و خطری جدی کشور را تهدید نمی‌کند اما دولت در برابر هر گونه اقدام احتمالی تروریستی به شدت و قاطعیت برخورد خواهد کرد.

همچنین وهابی‌های تبعه جمهوری آذربایجان که در سوریه مستقر هستند اقدام به پاره کردن گذرنامه‌های آذری خود کردند.

بنابر اطلاعات منتشره در شبکه‌های اجتماعی، این اقدام در تصویر منتشره در صفحه فردی به نام «یحیی الآذری» منعکس شده است. در زیر این تصویر منتشر شده نوشته شده است: خدا را شکر. مدارک تأیید کننده تعداد تابوت را پاره کردیم.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
یحیی الآذری
,


یحیی الآذری فرمانده وهابی آذربایجانی در سوریه بوده و مدتی پیش در یکی از نبردها کشته شده است و احتمالاً در حال حاضر همسر او این صفحه را مدیریت می‌کند.

جمهوری آذربایجان از جمله کشورهایی است که وهابیت در آن‌جا تحت حمایت کشورهای عربی از رواج قابل توجهی برخوردار است و تا کنون دهها تن از اتباع این کشور در سوریه به هلاکت رسیده‌اند. هنوز هیچ آمار دقیقی از میزان حضور وهابی‌های این کشور در کنار گروه‌های تروریستی در حال جنگ در سوریه و عراق منتشر نشده است.

,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه