سرپرست اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه خبر داد:
سنقروکلیایی طی 72 ساعت آینده سردترین نقطه استان کرمانشاه
سرپرست اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود یک سامانه بارشی جدید به جو استان کرمانشاه خبر داد که سبب تعدیل دمای هوا، افزایش پوشش ابر و بارندگی در سطح استان میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سهیل سنقر، سرپرست اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه در خصوص وضعیت جوی هوای استان بیان داشت :طی روز یکشنبه موج ناپایداری از جو منطقه گذر می کند که علاوه بر تعدیل دمای هوا و افزایش پوشش ابر، به تدریج سبب بارندگی در سطح استان خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر,,
علی محمد زورآوند گفت: به دنبال ورود این سامانه به جو منطقه، بارش در نواحی سردسیر و کوهستانی به شکل برف نیز مشاهده خواهد شد.
,,
سرپرست اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه طی امروز و دو روز آینده سردترین نقطه استان را شهرستان سنقروکلیایی با کمینه دمای ۹ درجه سانتیگراد زیر صفر اعلام کرد.
]
ارسال دیدگاه