رییس جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی خوزستان :

هرکس دلش برای انقلاب می تپد در "جبهه مردمی نیروهای انقلاب" حضور دارد

هرکس دلش برای انقلاب می تپد در "جبهه مردمی نیروهای انقلاب" حضور دارد
مهندس غلامرضا شانه سازان گفت:جبهه مردمی نیروهای انقلاب با هدف وحدت و همگرایی بین نیروهای انقلاب تشکیل شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:مهندس غلامرضا شانه سازان رییس جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی استان خوزستان در گفتگو با رهیاب با اعلام حمایت از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اظهار داشت:وظیفه تک تک نیروهای انقلابی این است که از کسانی که قصد خدمت به انقلاب دارند حمایت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
وی ادامه داد:نیروهای انقلابی برای حمایت جبهه مردمی نیروهای انقلاب باید از تمام توان خود استفاده کنند.
,
 
,
شانه سازان  تایید کرد:جبهه مردمی نیروهای انقلاب با هدف وحدت و همگرایی بین نیروهای انقلاب تشکیل شده است.
,
 
,
وی اضافه کرد:نخبگان با روشنگری و تشریح اهداف این جبهه در وحدت و همدلی بین نیروهای انقلابی ایفای نقش کنند.
,
 
,
رییس جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی استان خوزستان تصریح کرد:نیروهای انقلاب باید در تمامی عرصه های سیاسی،اقتصادی،فرهنگی و... حضور پرنگی داشته باشند.
,
 
,
وی ادامه داد:تمام گروه ها و افرادی که  دلسوز نظام و انقلاب هستند در جبهه مردمی حضور یافته اند و این جبهه مختص یک گروه یا جریان خاص نیست هرکس دلش برای انقلاب می تپد در این جبهه حضور دارد.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه