طی یک عمل جراحی خاص؛

پیوند انگشت قطع شده به دست در مشهد

پیوند انگشت قطع شده به دست در مشهد
متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی دست بیمارستان رضوی گفت: طی یک عمل جراحی خاص در بیمارستان رضوی انگشت قطع شده به دست بیمار پیوند خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض شهر، دکتر علی اجودی، متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی دست بیمارستان رضوی گفت: این عمل ریسک زیادی دارد و امکان پس زدن عضو پیوند شده زیاد است؛ به همین خاطر و با توجه به هزینه‌بر بودن این نوع جراحی‌، این پیوندها کمتر اتفاق می‌افتد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض شهر,

اجودی افزود: بیماری که شصتش پیوند شد؛ قطع‌شدگی شارپی داشت و عضو قطع شده نیز در شرایط مناسبی(در یخ) به بیمارستان منتقل شده بود و عمل با موفقیت انجام شد و امروز پس ۷ روز از انجام عمل عضو کاملا موفقیت‌آمیز به دست بیمار بازگشته است.

,

وی در خصوص امکانات مورد نیاز عمل‌های جراحی پیوند دست گفت: این عمل‌های جراحی زمانی موفقیت‌آمیز است که عروق و اعصاب تا حد ممکن و بهترین نحو پیوند بخورند؛ این امر مستلزم برخورداری اتاق عمل از ابزار و وسایل مورد نیاز جراحی میکروسکوپی و نیروهای آموزش دیده است که خوشبختانه بیمارستان رضوی امکانات لازم برای انجام چنین عمل‌هایی را دارا است.

,

اجودی با اشاره به اینکه در کشور به ندرت عمل جراحی پیوند دست انجام می‌شود؛ گفت: در تهران بیشتر در دو مرکز این عمل ها انجام می شود و در شرق کشور نیز بسیار محدود است.

,

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی دست بیمارستان رضوی با اشاره به اینکه پروتزهای خوبی برای مشکلات قطع عضو و نقص عضو پا وجود دارد؛ گفت: متاسفانه پروتز کاربردی کاملی برای دست وجود ندارد و معلویت دست، فرد را در انجام کارهای ساده‌ای چون غذاخوردن، نوشتن، شستشوی شخصی و غیره دچار مشکل می کند از اینرو باید حمایت‌های بیشتری از سوی بیمه‌ها برای اعمال جراحی پیوند و ترمیم مرتبط با قطع عضو دست و رفع معلویت‌‌های این عضو صورت پذیرد تا از تحمیل هزینه‌های بیشتر به جامعه، در آینده جلوگیری شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه