اجرای طرح آبخیزداری در حاجی آباد /
سد سنگی ملاتی با حجم آبگیری یک میلیون مترمکعبی در بخش احمدی کلید خورد
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان حاجی آباد از اجرای طرح آبخیزداری سراح احمدی شهرستان حاجی آباد خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شکاری سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان حاجی آباد در گفتگو با خبرنگار پیارم گفت : این سد سنگی ملاتی با طول تاج 65 متر ، ارتفاع کل 10متر ، ارتفاع مفید 8 متر و با حجم آبگیری یک میلیون مترمکعب آب در سال در حال ساخت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار پیارم ,,
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان حاجی آباد افزود : ساخت این سد در مرحله پی ریزی است و هزینه ساخت این سد سنگی ملاتی را 8 میلیارد ریال عنوان کرد.
,,
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان حاجی آباد گفت : این طرح با هدف تغذیه سفره های زیرزمینی منطقه ، ذخیره آب ، کاهش وقوع سیلاب ، کاهش فرسایش و رسوب و بهره وری از سیلاب اجرا می شود .
,,
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان حاجی آباد گفت : به دلیل وجود مسیرهای متعدد در حوضه و باران های سیلابی منطقه نظارت مستمر و اجرای دقیق عملیات آبخیزداری سراح احمدی از اهمیت بالایی برخوردار است .
,
ارسال دیدگاه