مدیر مرکز اورژانس قیروکارزین خبر داد
پایگاه های اورژانس جادهای در قیر و کارزین افزایش مییابد
مدیر مرکز اورژانس 115 قیروکارزین گفت : کمپ بین جاده ای قیر-مبارک آباد که در ابتدای امامشهر مستقر شده است، شهرهای کارزین، امامشهر و روستاهای دهبه، علی آباد و کردشول را تحت پوشش قرارداده است و در آینده نیز پایگاه های بیشتری در دیگر نقاط شهرستان راه اندازی خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش پرگون؛ محمدرضا روستا مدیر مرکز اورژانس 115 قیروکارزین در گفت و گو با خبرنگار پرگون پیرامون کمپ اورژانس 115 امامشهر، گفت: این کمپ که با پیگیری های زیاد مهندس یونسی مدیر محترم شبکه بهداشت قیروکارزین و دیگر مسئولین استان و شهرستان مجوز گرفت، تا کنون فعالیت های رضایت بخشی داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرگون,وی افزود: این کمپ مجوز فعالیت 12 ساعته را گرفته است، اما مهندس یونسی هزینه های 24 ساعته شدن این کمپ و تأمین نیروی آن را بعهده گرفتند تا خدمات دهی در این کمپ افزایش یابد.
,مدیر اورژانس 115 قیروکارزین بیان کرد: فعالیت این کمپ در همین مدت کوتاهی که از تأسیس آن می گذرد بسیار تأثیر گذار بوده است و در بعضی هفته ها اعزام این کمپ بیشتر از مرکز شهرستان بوده است بطوریکه در یک روز بیش از 6 مورد اعزام داشته است.
,روستا درباره تجهیزات پزشکی موجود در این کمپ بین جاده ای، اظهار داشت: تجهیزات خوبی در این کمپ مستقر شده است ولی کامل نیست که با همکاری مسئولین شهرستان در آینده نزدیک به صورت کامل تجهیز خواهد شد.
,وی در پایان تأکید کرد: کمپ بین جاده ای قیر-مبارک آباد که در ابتدای امامشهر مستقر شده است، شهرهای کارزین، امامشهر و روستاهای دهبه، علی آباد و کردشول را تحت پوشش قرارداده است و در آینده نیز پایگاه های بیشتری در دیگر نقاط شهرستان راه اندازی خواهد شد.
,پایان/
]
ارسال دیدگاه