پرچم عراق بر محله‌های کندی و قیروان برافراشته شد

پرچم عراق بر محله‌های کندی و قیروان برافراشته شد
ستاد فرماندهی عملیات «ای نینوا ما می‌آییم» با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: نیروهای محور شمالی ارتش عراق دو محله کندی و قیروان را آزاد کرده و پس از وارد کردن تلفات سنگین جانی و نظامی به دشمن(گروه تروریستی داعش)، پرچم عراق را بر فراز ساختمان‌های این دو محله برافراشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیروهای عراقی در این عملیات همچنین کارگاه ساخت هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) گروه تروریستی داعش در موصل را به تصرف خود درآوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وزارت دفاع عراق نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد: اداره اطلاعات نظامی عراق با هماهنگی واحد اطلاعات عملیات نینوا کارگاه مزبور را که دارای بخش های مختلف می باشد، کشف کرد. این کارگاه شامل تسلیحات و مواد منفجره ای بود که پهپادهای داعشی با آنها نیروهای نظامی عراق را هدف قرار می دادند.

,

 

,

این بیانیه می افزاید، این پهپادها دارای ویژگی های خاصی هستند. تمامی محتویات کارگاه که در محور شمالی محله الحدباء شهر موصل کشف و شناسایی شد، توسط نیروهای نظامی مصادره و تحویل طرف های ذیربط گردید.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه