در زیر پوست ابهام/

قرارداد فروش نیروگاه آبادان امضا شد!

قرارداد فروش نیروگاه آبادان امضا شد!
عاقبت، بیش از شش ماه تلاش و کلنجار کارکنان نیروگاه آبادان در مخالفت با فروش این نیروگاه به بخش خصوصی ثمری نداشت و ظاهراً در میان غفلت مسئولین شهر‌های آبادان و خرمشهر، کار واگذاری آن به بخش خصوصی در حال اتمام است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رهیاب، این در حالی‌ است که امام جمعه آبادان، هم در محافل خصوصی و هم در شورای شهر آبادان خواستار جلوگیری از فروش این نیروگاه استراتژیک به بخش خصوصی شده بود. دلیل به صرفه و صلاح نبودن فروش نیروگاه آبادان در قالب اصل ۴۴ و برای پرداخت بدهی دولت به سازمان شهرداری‌ها ی کشور قبلا توسط کارشناسان اهل فن مطرح و منعکس شده است.  فارغ از همه ی این دلایل،‌ مساله‌ای که اذهان عمومی‌ را دچار بهت و ابهام کرده این است که چنانچه آن گونه که  نمایندگان شهر آبادان اذعان می کردند با فروش نیروگاه به بخش خصوصی مخالف بوده‌ اند، چرا در طی‌ این همه ماه، کوچک ترین اقدام موثری که منتج به عدم واگذاری شود انجام ندادند؟!

, شبکه اطلاع رسانی دانا, رهیاب,

جالب تر این که هر سه نماینده شهر آبادان ، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی هستند و حتی آقای سعدون زاده در تریبون صدا و سیمای آبادان اعلام کرد که از حق مردم آبادان دفاع می‌‌کند و نخواهد گذاشت که نیروگاه به فروش برسد و قول داد که کاری کند که حد اقل به خریداری نا اهل و غیر متخصص داده نشود.
حالا بعد از گذشت شش ماه، در زیر پوست مخالفت ظاهری نمایندگان و مخالفت علنی امام جمعه و عموم کارکنان نیروگاه و مردم آبادان ، و با وجود شبهات فراوان در نحوه ی برگزاری مناقصه در “فرابورس”، اتفاقی که تا چندی پیش آن را غیر ممکن می‌دانستند در حال شکل گیری است و گفته می‌‌شود که قرار داد‌ فروش نیز به امضا رسیده است.
هم اکنون پرسشی که اذهان مردم را معطوف به خود کرده این است که آیا نمایندگان مردم آابادان در مجلس شورای اسلامی واقعا موافق فروش نیروگاه نبوده اند یا مخالفت آنها صرفا یک کار تبلیغی و نمایشی برای حفظ رای خود نزد مردم آبادان بوده؟ و چنان چه واقعا مخالف این واگذاری بوده اند، با وجود این که عضو کمیسیون انرژی مجلس هستند و نفوذ کلام زیادی بر تصمیم گیرندگان دولت داشته اند، چرا نتوانستند کوچک ترین تاثیری بر روند این فروش پر از شبهه بگذراند؟!
توضیح این که سایت خبری “تابناک” در روز هشتم اردیبهشت سال جاری شبهات و پرسش های این معامله را منعکس کرده ،  ولی هیچ گاه پاسخی حتی کوتاه از طرف مسولین کشور برای شفاف سازی این مزایده داده نشد.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه