رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای باجگیران:
تکمیل روشنایی و هوشمندسازی تونل باجگیران نیازمند اعتبار است
رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای باجگیران گفت: تکمیل روشنایی تونل باجگیران یکی از مهمترین مطالبات مردم این منطقه می باشد که تکمیل و هوشمندسازی آن نیازمند اعتبار است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر؛ محسن نیک اختر رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای باجگیران گفت: تونل باجگیران به طول هزار و 80 متر بزرگترین تونل شرق کشور محسوب می شود که روشنایی آن طی سال های اخیر یکی از مهمترین مطالبات مردم منطقه بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده و حمایت مسئولین استانی و شهرستان، فاز اول سیستم روشنایی این تونل از سمت ورودی شرقی و با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و 500 میلیون ریال به بهره برداری رسید.
,وی با بیان اینکه در حال حاضر یک سوم لامپ های این تونل، روشن شده است، افزود: باتوجه به اینکه ضلع شرقی این تونل دارای نقاط کور و خطرساز بود، در اولویت اجرای سیستم روشنایی قرار گرفت.
,نیک اختر با بیان اینکه تکمیل روشنایی قسمت غربی تونل باجگیران نیازمند گسترش شبکه برق از سوی این شهر مرزی به سمت تونل می باشد، تصریح کرد: انتقال برق به طول 10 کیلومتر در حال انجام است و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز به مبلغ 19 میلیارد ریال، تا پایان تابستان سال آینده شاهد تکمیل سیستم روشنایی و هوشمندسازی این تونل خواهیم بود.
,رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای باجگیران در پایان با اشاره به جزئیات هوشمندسازی این تونل گفت: هوشمندسازی تونل شامل کنترل هوشمند روشن و خاموش کردن، کاهش یا افزایش شدت نور، نظارت، آنتن دهی و برقراری ارتباطات رادیویی می باشد که در صورت تحقق این موضوع شاهد ارتقا سطح ایمنی و خدمات رسانی به شهروندان و مسافران خواهیم بود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه